31 Ocak 2007 Çarşamba

Revolver

Sevgili blog,

bugün sana yine bir Guy Ritchie filminden bahsetmek amacıyla değdiriyorum klavyeme. Revolver ismindeki leziz bir o kadar da şakayık film evet. Fücur olacak cibilliyetsizin de Guy Ritchie seviyor olması seni rahatsız etmesin blog, o da bir yerde insan sayılır.

"Gambler Jack Green (Statham) enters into a game with potentially deadly consequences" diyor imdb yavan bir şekilde, 6.küsür de puan vermiş ama kanma sen ona bence izle filmi.
Statham dediği de Jason bizim, hani "trasnporter" da oynamıştı.


Hadi bakalım.

3 yorum:

Fitne dedi ki...

Revolver fransızca da tabanca anlamına geliyor.
"Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim,
yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver."(Ataol Beahramoğlu)
dizelerinden de anlayabileceğiniz üzre :)
"cebinde fındık ta olabilir neden bu şiddet eğilimi?" gibi mantıksız sorularla karşıma çıkması muhtemel fücura "sakın" diyerek sözlerimi noktalıyorum.

Fücur dedi ki...

sevgili fitne, filmi izlemedim ama Guysa Riçiyse izlerim elbet... fakat aklıma takılan şu varki, acaba Ataol amca'nın cebindeki Revolver Beatles'ın aynı isimli albümü olabilir mi ? eğer öyleyse CD çıktıktan sonra mı söylemiş bu lafı ? şayet daha eskiyse cebine 33lük LPyi nası sığdırmış ? ayrıca Guy ritçi komplekslimi kendine guy diyo ? yoksa gey mi ? Sorularıma ivedilikle cevap bekler tüm blog cemiyetine saygılarımı sunarım sayın Fitne. Bir film izlenmekle adam olunmaz. Bir söz sarfetmekle şair ruhluyum imajına yatılmaz.

Not : Revolver 1800lü yıllarda fransız yapımı altıpatlara verilen isimdir. Telifli mekanizma daha önce hiçbir silahta kullanılmamış.

Fitne dedi ki...

Sevgili fücur,
yine sevgili blog parçamın huzurunu bozdun uyarılarıma rağmen ama tahmin et bugün iyi günümdeyim :)
Ataol abimizn bidıls denen dandik grupla ilgisi olduğuna inanmak istemiyorum.
bence Hamiyet Yücesesin pencere acıldı bilaloğlan piştol patladı maksisingılından esinlenerek yazmıştır.

Not: piştol: 15 yy. küçük ateşli silah (30 cm )
bakınız: pistol :D