8 Şubat 2007 Perşembe

Yeter artık gerçek müzik dinleyin biraz !

Yav burada kimse yorum atmıyor yazdıklarıma. İlker ve Leventi ayrı tutuyorum tabi. Acaba bende mi sorun ? Sevdiğiniz şeyleri yakalayamıyor muyum acaba ? Fitneye destek verenler el kaldırsın gençler !!
Herneyse artık gerçek bir efsane sunuyorum sizlere...

DIRE STRAITS (1978-1995)

Grup 78den bu yana solist ve efsanevi gitarist Mark Knopfler'ın çabasıyla bir çok muhteşem albüme imza attı. Knopfler 95te grubu bilmediğim bi nedenden dolayı dağıttıktan sonra solo çalışmalarına devam etti. Ayrıca kardeşi Davidde solo kariyerine çok başarılı albümlerle devam etti. ulan bok mu vardı dağıldınız eşek herifler dediğimiz bi anda 1998de Süper bi Toplama albüm geldi ve neyse hadi maziyi hatırlayalım bari moduna girip sinrimizi yatıştırdık. Daha sonrada Plak şirketi Mercury değişik materyalleri piyasaya sürerek Dire Straits'in yokluğunu hafifletmeye çalıştıysada biz yinede Knopfler'ın solo albümlerinde aynı tadı bulamadık. Romeo And Juliet, Sultans of Swing, Brothers In arms , Money For Nothing, Love Over Gold gibi muhteşem şarkılara imza atmış grubu dinleyin dinletin mutlu olun gençler. Seven sevdim desinki Fücur moral bulsun Fitneyi altetsin yazılarına devam etsin... Saygılar

Tüm albümlerini buyrun burdan yakın.
http://newgambrinus.blogspot.com/2006/12/dire-straits.html

3 yorum:

Silvana dedi ki...

Sultans of the Swings zaman zaman calistigim ofisi canlandiran cok eglenceli bir parcadir. Bilgisayar karsisinda oturmaya mahkum koleler -calisanlar- kas goz hareketleriyle ritime ayak uydururlar.
Bir de bu adama ozenip sahneye ayni bandana ile cikan sarisin bi arkadasim vardi, ne gunlerdi!

figment dedi ki...

sultans of swing'i güruh halinde süleyman dinlediğimiz kişilere, brother in arms'ı dostlara, romeo & juliet'i happy owl ironic'e, private investigations'ı ve your latest trick'i kendime, where do you think you're going 'i başkasına, Dire Straits'i de tüm müzik severlere armağan etmek isterim ;)

Fücur dedi ki...

bende sana Expresso Love armağan ederim sevgili figment :)