19 Ocak 2008 Cumartesi

Hürgeneral

Evet arkadaslar geri döndüm. Ben askerdeyken bana olan destegini esirgemeyen herkese ve derlemeyi canli tutmaya calisan herkese gönülden sevgiler. Yemek yiyememek veya uykusuzluk bir yana müzik dinleyememek felaket bisiymis. Karakola geldikten bir kac hafta sonra Arda bi dvd gönderdi sagolsun. Az bucuk onu dinledim ama karakola aldigim hoparlörleri angut bir uzman cavusumuzun heba etmesi sonucu ondanda oldum. Ama hayat herseye ragmen yurtseven kardeslerden ibaret deil. Neyseki karakolumuzda digiturk vardi ve trt 3 radyo dinleyebiliyordum. Gece 2-3 civari caz caliyolar.
Herneyse 17.01 Ardanında dedigi gibi hayata yani hürgenerallige yeniden dönüs günü ikimiz icin. Bu arada yaziyi tamamlamak icin kullandigin resim sanki ben sivilde kaldirim ayyasiymisim gibi olmus ama neyseki topsakalim var entel dantel bi görüntü veriyor.

6 yorum:

Silentmoon dedi ki...

Diğer HürGenerallerimiz;
Serkan İlker Tozlu
Arda Denli
Emrah Cebeci
Ömer Altundağ
H. Özay Özcan
Mete
Özgür Sevük
Eralp Tümer
Ali Bulut
Maden Murat (Soyadı aklıma gelmedi :))
ve hatırlayamadığım diğerleri...

deserthawk dedi ki...

vaaay adamda radyo varmış bi de hoparlör almış askeriye yi zengin etme haraketleri gördüm bide komutan kırmışmı işte olaya gel... :D
biz anca warblade oynardık ama bi başladım mı 5 saat oynadığımı biliyorum expert warblade ciğim yani aman ne yararlı :P

Fücur dedi ki...

ya olm nassı bi boş geçirdiniz askerliği .. ben bilgisayarın başına oturdummu ifade yazıyodum fezleke yazıyodum, tahkikat yapıyoduk... olmadı otuzbin kişinin kayıtlarını girdim falan... nassı candarmasınız laaayn... vatanı size mi emanet ediyoruz biz.... iiiiiiid son cümle lüzumsuz :)

happy owl ironic dedi ki...

üstadım biz görevimizi yerine getiriyorduk. fazladan zaman arttırıp kendimize vakit ayırıyorduk. ben çoğu zaman uykumdan kısarak bilgisayar başında müzik dinliyordum. neyse ya tekrar geçmiş olsun demek istiyorum.

deserthawk dedi ki...

sen işleri hızlı yapamıyor isen biz napalım fukür... hem sen zaten q klavye de kullanamıyosun hani, hali hazırda bi f klavye buldun diyelim sen şimdi windows ta kullanamassın cebelleşip durmuşundur. jandarmaaaa jandarmaaa

Fücur dedi ki...

ben savaşmayalım sevişelim yanlısıyım... nokta