30 Ocak 2008 Çarşamba

Sorunsallarım



Son döneme ait bazı sorularım var... Bazı sorulara özellikle cevap vermesini istediğim kişileri belirttim.

1) Güzel albüm indirebileceğimiz kaynaklar tükendi mi ?
2) Neden dükkanımızın yan sokağındaki Savunma sanayii denetleme kurumuna boya küpüne batmış kadınlar geliyor ?
3) Atıl ve Recep İvedik arasındaki benzerlikler beni korkutuyor mu ?
4) Neden sürekli Facebooktan bana Heroes ile ilgili quiz geliyor ? Heroes izlemiyorum arkadaşım ! (Arda)
5) Türban Rap diye bi müzik türü yapsak ordan yürür müyüz ? (İlker)
6) Derleme artık bi kısaltma alsa mı ? Misal www.derleme.net Çünkü geçen gün Esra isimli bir arkadaşımıza zorlandık açıklarken ve bizi mat etti kendisi . (Levent)
7) Cumartesi günleri Arjantin caddesi Tenados Cafe'de çıkan blues grubu yıllardır Alper arkadaşım tarafından tavsiye edilmesine rağmen geçen akşam neden hayal kırıklığı yarattılar ? Hayır ses düzeni değil sorun ! (Asena)
8) Dave Gahan'ın son albümü güzel mi ? (Atıl, Arda)
9) Which Beatles song are you isimli gönderimi aldınız ve yaptınız mı ? (Oğuz)
10) Red Kit Batıya Hücum'a kim geliyor ?
11) Zodiac bar kırmızı birşeyler giyinenler şampiyonasında altın madalyam tehlikeye mi giriyor ? (Arda)
12) Ben yokken dünya ne kadar değişmiş olabilir ? Alışveriş merkezi çılgınlığı en üst düzeye ulaştı mı ?
13) Barney Stinson Türkiye için ne kadar anlamlı bir karakter ? What uuup ?
14) Acaba Ayhan abiyi ve Metecan'ı kullanarak Paleontropoloji dalındaki kızları etkiliyip yürüyebilir miyiz ?
15) Porcupine Tree isimli grubun Trains şarkısı daha önce bahsedilen Moonlight and Vodka'dan daha haras değil midir ? (Özay)
16) Mark Knopfler biletlerimizi artık alsak mı ?
17) ve son olarak neden Atıl'ın üç dört sene önce bulduğu abidik gruplar meşhur olup Türkiyeye gelmeye başladılar da biz zamanında bunları dinlemedik ? Ki hiçbirine de gidemedik. Bkz : Cicada, Thievery Corporation, David Holmes, Boards Of Canada

Bu sorulara herhangi bir cevabı olan arkadaşlar yorum olarak her türlü yanıtta bulunabilir. Kafamdaki soru işaretlerini paylaşma olanağı verdiği için Derleme sitesinde emeği geçen tüm yayın arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

8 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

cevaplar: 1) abi benim güzel albüm kaynağım sendin nooldu tükendin mi? 2) bundan sonra savunma sanaii denetleme kuruluna mı takılsak ama öncelikle sormak istiyorum gelen hatunların yaş ortalaması ve kilo ortalamaları neler 3)Atıl ı tanırım severim recep ivedik kimdir hiç bi fikrim yok 4) facebook tan ben de rahatsızım kardeşim dandik applicationlar göndemeyiiiinnnn 5) abi bence süper fikir ilahileri rap müzik havasında söleriz bence süper olur yırttık abicim (;> 6) Bencede vakti geld haydi cocuklar taşıyalım şu siteyi hazır param varken 7) ben bi tenedos kafe bilirim orasıda gündüz günü yerde gezen hamamböceklerini gördüğüm günden itibaren benim için bitmiştir yenisi açıldıysa haberim yok yıllardır da gitmedim 8) bilmiyorum dinlemedim 9) bana da gönderdiysen daha almadım bakmadım facebok a bakınca silerim belki yaparım oğuz cevaplasın 10) muhtemelen ben gelemem çünkü ben zaten batıdayım şu an 11) ben yakası kırmızı bi polarla gittim sıralamada kaçıncıyım, madalya şansım varsa kırmızı çorapla bile giderim 12) aslında pek değişmedi sadece nifus arttı ve artan nifus ta pek zeka belirtisi göstermeyip cumartesi pazar alışveriş merkezlerine akın etmeye devam ediyor 13) türban giyiyorsa gelecekte çok anlam ifade edebilir 14) kızları etkilemenin yolunu buldum etkilemeye çalışmayınca etkileniyorlar 15) bahsi geçen şarkıyı bilmiyorum ama moonlight and vodka yı biliyorum vede rusya soğuğunu biliyorum, rus vodkasını biliyorum rus kızlarını biliyorum benim için moonlight and vodka baya haras 16) evet abi alalım artık biletlerimizi ben varım gelirim her halikarda bak param var hızlı arcıyorum bitirmeden biletleri de alalımda geleceğe yatırım yaptım diim 17) bu soruyu atıl a sormak lazım sanki bu arada artık atıl da bizim ekibe katılsın zod maceralarına eşlik etsin isteklerimi dile getirmek istiyorum aynı şey özayın kardeşi içinde geçerli (;> kotalı internetimin ilk byte larını bu yorumla FF ye ayırmaktan gururluyum mutluyum sevgiler saygılar (;>

deserthawk dedi ki...

sanırım istediğimiz sorudan başlayabiliriz.

5.bence kafadan yürürüz hatta severiz 2 garip olgu ya.
16. ben daha almam son haftaya kadar en azından veya 2 hafta.
2.çünkü....
10. bu soru çok saçma anlayamadım.
7.tenados tanıdık geldi happy le aynı sebepten onun dışında sen bizi satmaya devam et.
8. daha dinlemedim.
11. valla son kıyafetiyle tuğbay kırmızıda 1 numara derim ben kolsuz süveter.
17.bizim dinlediğimiz grupların eski vede geneli dağılmış olduğundan kaynaklanıyor olabilirmi?
12.evet(kısa vede net)
15.moonlight gayet haras beğenmeyenler bir kere daha dinlesinler.
13.anlamsız karakter suit işe yarayabilir.
3.recep ivedik kim ya..
6.mat etti derken? neyse kısaltma nasıl derleme oldu... kim uğraşcak site ile?uğraşırım ben diyosan neden hala bu yazıyı okuyosun bişeyler yap.
14.valla metecanda gayet yürüyor ayhan abi de eskiden yürüyodur herhalde ama şunu biliyorum bilgisayar müh. ile yürümüyor.
1.Google'ı açabiliyosan hala yani senin bilgisayarın google karşı bir kastı yoksa halen güzel albüm indirebilirsin.

Fücur dedi ki...

Ek soru : 18) Derleme veya diğer adıyla Fitne-Fücur olarak bildiğimiz sitemizin nacizane ismini bize üniversite yıllarımızı acı bir keman riffi eşliğinde hatırlatan "FF" olarak kısaltmak caiz midir ?

Arda : 6) Esra bizi mat etti derken abisinin sitesinin kısalığını ve akılda kalıcılığını kastetmiştim. Bkz : www.anadolugezgini.com (Reklam olmasın derken oldu)

İlker : 3) Recep İvedik Şahan Gökbakar'ın TV8den beri skeçlerindeki bira içen adam karakterinin ismi. Ki uzun metraj filmi gelecek ay sinemalarda

15) Şiddetle Porcupine Tree öneriyorum o zaman size !!! 90ların ve 2000lerin Pink Floyd'u kanımca

6) İlkerin parası varsa direk geçelim kısaltmaya çünkü ben çok para harcıyorum bu aralar. Sen bana kredi aç ben sonra faiziyle veririm sana. Not : Cuma günü overall beyler. Harcayalım harcayalım. AND GET A SUIT !

14) Arda : Ayhan abinin gençliğinde de o gülümsemeyle yürüdüğünü sanmıyorum.

deserthawk dedi ki...

18. artık okumayan sınavlardan uzak bir insan olarak evet caüzdür.
6. ya ek kız sadece ek olarak abimin de böyle bir sitesi var isterseniz bir bakının dedi. matlık bir durum yok.
14. Ayhan abi o sarhoşlukla zaten... anladın sen onu (ötmez)

deserthawk dedi ki...

15 e yorumda bulunmak istiyorum bence bu grupun diğer parçalarınıda dinlemek lazım fena değil tamam ama bu parça moonlight ın eline su döker anca demek istiyorum.
ek bilgi: bu arada dur yaw indirdik dave in albümü dinleyemedik bir dinleyeyim ben onu

atil dedi ki...

Dave gahan ın son albümü hiç güzel değil.Synth de en kötü sesi nasıl çıkarırız diye düşünmüşler sanki.Albümün bütün elektronik tasarımı Native Instruments'in Kore 2 programıyla yapılmış olmasına rağmen kötü.

figment dedi ki...

derleme.net dolu da derleme.info var yıllık 6 YTL tabi bi de host bulmak lazım işte 50 YTL'ye çıkar yıllık. Alabiliriz, bence. Araştırmak lazım ama sanki yeni site geliştirme/tasarım işleri bitene kadar sanıyorum bu şu anki formatını kullanabiliriz yeni domain de .Blogger izin veriyordu galiba böyle bişeye.

Silentmoon dedi ki...

15) Ben çok beğendim trains şarkısını , moonlight ile karşılaştırma yağamıyorum sözleri dışında çünkü dinleyemedim daha ama benim şimdilik favorim trains dir ki Porcupine Tree grubunun bütün albumlerim elimde şu an ve başarılılar kesinlikle...

Site için bence fiyat uygun ancak illa derleme olucak diye info almak çok mantıklı gelmedi ama duruma göre illa derleme ismi olsun denilirse olur info da yapacak birşey yok...