30 Nisan 2008 Çarşamba

Akşamın şanslı hatununa


Tam zamanını biraz araştırdıktan sonra bulabilirim ancak 2005 yılının nisan yada mayıs ayıydı. Bir şişe irlanda viskimiz vardı bir FC49 öğleden sonrasında. Daha sonra kısıtlı imkanlarla bir dizüstü bilgisayarın mikrofonundan bu şarkıyı kaydettik. arda ritm çalıyordu beatrice ile, ilker harmonica ve bir ayağıylada defe vuruyordu. Ben ise klasik gitarla abuk bi gamdan bitmeyen bir solo tutturmuştum. Evden çıkarken herkes mutlu idi mesut idi. Bir sarhoş doğaçlama kayıt hikayesidir bu anlattığım ! Dikkat o akşam şanslı bir hatun bulamadık ama.... sevgiler :)

http://rapidshare.com/files/112108826/Ak__351_am__305_n___351_ansl__305__hatununa.mp3.html

Dip not : 2004 yılına ait Lost Tapes bulundu ! Atıl ile kaydettiğimiz binlerce saat doğaçlama blues kayıtlarından seçmeler ilerleyen tarihlerde siz derleme okurları ile buluşacaktır !

10 yorum:

deserthawk dedi ki...

anıl s...mışın abi sen :D

Fücur dedi ki...

net :)

deserthawk dedi ki...

bide bizim andaval fotolarımızı koyup kendi karizmatik gözlüklü fotonu koyarak sanki bizden daha yakışıklı imajı çizmeye çalışmışın gibi geldi bu arada o laptop benim laptoptı emeğe saygı :)

happy owl ironic dedi ki...

güzel foto emeğe saygı heheh. bu arada rapidshare linki göremiyorum ?!?

happy owl ironic dedi ki...

eee şarkı hakkında yorum yokmu ?!?

Fücur dedi ki...

gayet güzel yapmışız bence şartlara göre... çalışsak bişeyler olurda işte tembeliz

figment dedi ki...

elinize sağlık güzel olmuş valla varsa böye başka onları da dinlemek isterim

atil dedi ki...

Evet elinize sağlık güzel olmuş, bir piyano çok iyi giderdi ama...

deserthawk dedi ki...

valla elimize sağlık demek istiyorum tekrar yorum olarakta gitarda ritm atan arkadaş ritmi hiç kaçırmamış tebrik ederim onu, sololar bazen tıkanmış, tef ve de mızıka süper bi de bilgisayar çok iyi kaydetmiş daha ne olsun. hepsi topladığımızda parçada çok hoş bir ritmik hava var bence top ten olur :D

deserthawk dedi ki...

abi şu linki bir daha koyabilirmisin bende yok sanırım parçamız. rapide yada başka bir yere yükleyebilirsen indireyim yada gmaile de gönderebilirsin.