29 Nisan 2008 Salı

Along Came a Spider

Film böyle olmaz, gereksiz aynı zamanda vakit kaybı.

Morgan Freeman filmde karizmasını konuşturuyor ona lafımız yok. Ancak şu CSI vari filmleri çevirirken biraz daha dikkatli olunmasını rica ediyorum. Bu kötü taraf bir plan kuruyor. Sonra da bu planı uygulamaya başlıyor ama arkadaş bir plan ancak bu kadar kötü gidebilir bir banyo yapıp öyle uygulayın şu planlarınızı ya. Artık bilgisayara mı format atarsın hangi ipucunu yok edersin bilmiyorum ama ince hesap istiyorum bu filmlerden. Süper bir filmi alıp içine etmenin hiç bir anlamı yok. Bir güzel başladın madem güzelde bitir. Bir garip hava yakalayıp sonra bu havayı değiştirmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum açıkcası.

Morgan Freeman’a eşlik eden başrol oyuncusu Monicca Potter olmuş zannedersem bu filmden sonra hayran sayısı artmıştır. Çünkü net güzel. Derleme yazarlarının genelinin pek sevmediği sarı saçlara sahip olsa bile onların bile beğenilerini toplardı. (çok gereksiz bir film olmasına rağmen)

IMDB

2 yorum:

Bloodlust dedi ki...

Ya peki sevgili desert film ne hakkında birde onu yazaydın ya...

deserthawk dedi ki...

öle de abi film çok kötü ya o yüzden neden bahsettiğini anlatmadım ama madem ısrar ediyorsun kısaca çok kötü :D film poliseye, adam kaçırma vs içeriyor ufak bir kız çocuğunu kaçırıyorlar ama adam manyak, fidye falan istemiyor. manyak ya adam o yüzden daha önceki bir adam kaçırma olayından örnek falan alarak gerçekleştiriyor ve olaylar gelişir. böyle bir konusu var işte saçma sapan.