9 Nisan 2008 Çarşamba

HÜROCK FEST '08

Ankara`nın en büyük açık hava müzik etkinliklerinden HÜROCK FEST, 4. senesinde yeniden Ankara’lı müzikseverleri kucaklamaya hazırlanıyor.Ülkemizde geniş hayran kitlesine sahip ANATHEMA 26 Nisan 2008 Cumartesi günü sahne alırken, 18 kişilik dev kadrosuyla sahne alacak olan HAGGARD 27 Nisan 2008 Pazar günü bizlerle birlikte olacak. ABD’li Wykked Wytch, ilk kez Türkiye’de sahne alacak Ukraynalı Semargl, Irıs Mavraki’s ile birlikte Neverland projesine imza atarak tüm Avrupa’da adını duyuran Dreamtone, Türkiye ve özellikle Ankara müzik piyasasında yer etmiş olan TNK, Dreamtone, Tuşe, Nükleer Başlıklı Kız, Ruj, Hayalet Tren ve Djinn Stylo festivalin diğer konukları olarak sahne alacak.Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu tarafından düzenlenen 4. HÜROCK FEST 2008, bu yıl Ankara içi ve dışından binlerce kişiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl istenmeyen ama zorunlu bir değişikle Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampusü`nde yapılmasına izin verilmeyen festival, ANADOLU GÖSTERİ KONGRE MERKEZİ ÜST OTOPARK`ta gerçekleştirilecektir.
Program
26 Nisan 2008
ANATHEMA (UK) 21:00
TNK (TR)
Tuşe (TR)
Nükleer Başlıklı Kız (TR)
Ruj (TR)
HayaleTTren (TR) 15: 00
27 Nisan 2008
HAGGARD (GER) 21:00
Dreamtone (TR)
Knightmare (TR)
Wykked Wytch (ABD)
Semarlg (UKR)
Djinn Stylo (TR) 16:00
Kaynak: http://www.biletix.com/
detay: http://www.hurockfest.com/

Edit: konser saatleri ve ek bilgi :)


ilgilenenlere duyurulur.

8 yorum:

Farmerfam dedi ki...

Figo hosgeldin :D tekrar :D
bu konserler muhtemelen gündüz olacağı için katılmak zor gozukuyor şimdilik

figment dedi ki...

hoşbulduk :)

hmm evet. biletix e göre 15:00 de başlıyor. Acaba festival mi o saatte başlıo yoksa anathema mı.. cunku 5 tane alt grup var yani 1 saate yakın zaman alsa konserleri, sahne değişikliği vs anathema yine 7-8 civarı cıkar gibi.
kafam karıştı :)

Silentmoon dedi ki...

Anathema ve Haggard konserlerine gitmek istiyorum. Konser haftasonu orada olmaya çalışırım tabii gitmek isteyen varsa benden başka...:)

figment dedi ki...

kafa karışıklığına son, saatleri yazdım. Haggard hiç dinlemedim ama anathema ya gitmeyi düşünüyorum. haberleşelim biletleri alalım :)

deserthawk dedi ki...

açıkcası 2 side benim dinlediğim gruplar değil ama hiç mi dinlemediğimiz adamlara gitmedik teee nerelerden geliyorlar mentalitesi ile yaklaşmak gerekebilir ama anathemayı beğenmemiştim feci kararsız kaldım.

Silentmoon dedi ki...

Dediğim gibi bilet fiyatları(kombine 28ytl) ve saatler güzel bence gelen olursa ikisine de giderim ben karar sizin diyorum ve topu size attım ben, ha sadece anathema derseniz oda olur tabii haggard tada gidelim derseniz tadından yenmez ancak senfonik metal çalıyorlar :) o yüzden ne kadar hoşlanırsınız bilmiyorum...

deserthawk dedi ki...

bence o konserleri anılların matbaanın oraya yayılıp onlarda dehşet rahat carlsberg koltukları var. ordan izleyelim :D daha önceden bir odtü şenliklerinde de teee happy_owl'ların balkondan bulutsuzluk özlemi konseri izlemiştik o aklıma geldi şimdi.

happy owl ironic dedi ki...

ya hakkaten öle bişide yaptık dimi. hehe balkonun güvercin iztilasına uğramadan önceki haliydi tabi o zamanlar heyy gidi heyy. ankaraya 3 güvercin kazandırdık (;> bu arada senfonik metal diyince siz aklima therion konseri geldi saklıkentte olan ne rezaletti ya elektrik tesisatının kaldırmaması nedeniyle 3 parça mı ne dinleye bilmiştik. umarım aynı şanssız lığı bu mekanda da yaşamazsınız. gerçi ben gelmiyorum konserlere bi bedevi olarak bu da herşeyin yolunda gideceğine işaret ama neyse (;>