28 Temmuz 2008 Pazartesi

Famous Cover Tunes


Fücur arkadaşınız arşivindeki güzel cover şarkıları topladı ve size sevebileceğiniz bir derleme hazırladı. Parçaları toplarken özellikle profesyonel ve ünlü sanatçıların yine ünlü şarkıları seslendirmiş olmasına dikkat ettim. Sanırım bir ikinci koleksiyon da ilerleyen günlerde toplayacağım. MP3 çalarlar için güzel bir liste oldu galiba :) Birçok ünlü sanatçının yeniden ses verdiği bu meşhur şarkıların alışılmış kayıtlarından farklı bu versiyonlarını bakalım beğenecek misiniz ?

Not : Herhangi bir aranje yoktur istenilen sırada soğuk ve gürültülü servis edilebilir.

http://rapidshare.com/files/132921415/FamousCoverTunes.zip

5 yorum:

deserthawk dedi ki...

fücür arkadaşımızın burdan ellerine sağlık demek istiyorum gayet güzel toparlamış, parçaları itina ile bir bir seçmiş. parçalar güzel aynı zamanda söyleyenelerde iyi sanatçılar oldukları için onlardan bu parçaların bu yorumlarını dinlemek keyif verdi.

Silentmoon dedi ki...

Bende dinlemeye başladım tabii ilk şarkı olarak la grange tercihimdi... çok başarılı bir toplama olmuş ...:)

Farmerfam dedi ki...

Ellerine sağlık tosunum

Fücur dedi ki...

teşekkürler gençler, ilerleyen zamanda daha değişik cover şarkılar toplayıp ikincisini sunacağım. özellikle deserthawk arkadaşımızın tekdir etmesi bünyede dikenlenmeye, kalplerde hüzne, gözlerde yaşlara neden oldu... :) bu arada Chick Korea piyanosuyla Eleanor Rigby çalmış zamanında. Bulan gören olursa bana bi iletiversin.

Fücur dedi ki...

Eleanor Rigby'i Atıl sayesinde dinledim, yakın zamanda o'nun ve Johnny Cash, Martin Gore ve daha güçlü isimlerin olduğu biraz yavaş tonda yeni "contemporary cover tunes" isimli toplamamı yayımlayacağımdır.