20 Ağustos 2008 Çarşamba

Deserthawk 'a ne oldu ?!?


Arkadaşlar, pek çoğunuzun bildiği üzere deserthawk arkadaşımız iran' a doğru yola çıktı. çok irana varmış olması gereken arkadaşımızdan haber alan varmı? varsa dier derleme üyeleriylede paylaşırsa sevinirim. ben aklıma gelen bir kaç olasılığı sıralıyorum, sevgiler saygılar;
1- deserthawk iran' a iner inmez kraliyette yüksek mevkide bir yer edindi, ve artık bizleri unuttu.
2- deserthawk iran' girişte taşınabilir hdd lerinde yada laptop ında bulunan mp3 lerdeki açık saçık sözler nedeniyle tutuklanıp mp3 çalarlarının kesilmesini bekliyor.
3- deserthawk iran' güzeli bir hatun ile tanıştı orda evlendi sonra 4 hatunla daha tanışıp evlendi ve şu anda lan ne dönücem geri dior.
4- iran deserthaw ı tutukladı, amerika ile anlaşma masasına oturmaya çalışıyor.

... benim aklıma gelenler bunlar sizin aklınıza gelen başka oplasılıklar varsa paylaınız sevgi saygı . . .

FarmerFam;
5- bize haber vermek için fitnefucur a yazı atmaya çalışırken yakalandı, iran internetine fitne sokmaya çalıştığı sanılarak laptop ına el koyuldu.
6- iran a gidiyorum ayağına şirketi dolandırdı kız arkadaşıyla bahamalarda mojito içiyor.

HappyOwlIronic;
7-irana gidiyorum ayağına bizi kandırdı, evde sabahtan akşama bilgisayar oynuyo.

Fücur;
8-Mete ırak'a gitti, nispet olsun diye irana gidip orada çarşaf altından cetvel gösterme diye tabir edilen harekete öncülük ediyor

7 yorum:

Farmerfam dedi ki...

bize haber vermek için fitnefucur a yazı atmaya çalışırken yakalandı, iran internetine fitne sokmaya çalıştığı sanılarak laptop ına el koyuldu

Farmerfam dedi ki...

iran a gidiyorum ayağına şirketi dolandırdı kız arkadaşıyla bahamalarda mojito içiyor.

happy owl ironic dedi ki...

irana gidiyorum ayağına bizi kandırdı, evde sabahtan akşama bilgisayar oynuyo.

Fücur dedi ki...

Mete ırak'a gitti, nispet olsun diye irana gidip orada çarşaf altından cetvel gösterme diye tabir edilen harekete öncülük ediyor sanırım. Ayrıca iranda kraliyet mi var ,nctşghnTCŞGĞHNTCşgğpk :)

happy owl ironic dedi ki...

bilmem yokmu, neyle yönetiliyo şeriat ülkeleri şeyhlik lemi ?!?

Fücur dedi ki...

gençler, az önce Arda'nın çalıştığı şirketi aradım ve İranda neler döndüğünü öğrendim... arkadaşımız gayet sağlıklı sıhhatli orucu iranda tutmak istediğini belirterek ramazan ayı süresince iranda kalmak istediğini söylemiş... :) taam şaka şaka.. 2 eylülde dönüyolarmış bi problemi yokmuş... dön artık deserthawk.. özledik seni clğntcyhintcyih !!

happy owl ironic dedi ki...

arkadaşlar ardanın dönüş tarihi 2 eylül müş. şirketiyle görüştük. en azından şirketteki kimliği belirsiz bir kadınla görüştük. kadın mesaj atın orda telefon çekmiyor, arada çıkıp fabrikadan bakıyolar telefonlarına bizde öyle ulaşıyoruz dedi. bu taze bilgiler için fucür arkadaşımıza teşekkürler. merakımız giderildimi hiç sanmıyorum. 2 eylül beklenecek sanırım .