5 Mart 2009 Perşembe

U2 3D 13 Marttan itibaren Cinebonuslarda


Dünyanın en ünlü grubu tarafından 2006 yılında “Vertigo” konser turu kapsamında Güney Amerika’da, Meksiko City, Sao Paulo, Santiago, ve Buenos Aires’de gerçekleşen 7 stadyum konserinde, dijital 3 boyutlu kameralar ile çekilen görüntülerinden oluşan film sizi stadyum konserlerinin heyecan veren enerjisinin içine çekiyor. Üstün dijital 3 boyutlu görüntü teknolojisi ve multi-kanal dijital surround ses sistemi ile birleştiğinde olağanüstü gerçeklik duygusu ile kendinizi U2 konserinin tam ortasında hissediyorsunuz. Kendinden geçmiş kalabalığın görüntüleri bir yana, film sizi bir konserde nerede olmak isterseniz orada hissettirecek : müzisyenlere mümkün olduğunca yakın yerde. Gerçekten de o kadar yakınında olacaksınız ki, kamera ilk kez Bono’nun üzerine çevrildiğinde, mega-starla burun buruna geleceksiniz. Kameralar o kadar yakın çekim yapıyor ki, The Edge’den damlayan bir ter damlacığını dahi açığa çıkarıyor. U2 3D’yi izlerken sahnede U2 ile birlikte söyleyeceğiniz şarkılar arasında ; “Pride (In the Name of Love),” “New Year’s Day,” “Sunday Bloody Sunday,” “Miss Sarajevo,” “Where the Streets Have No Name,” “With or Without You,” “Bullet the Blue Sky” , “One”’ , “Beautiful Day,” “Love and Peace or Else,” “Vertigo,” “Sometimes You Can’t Make It On Your Own” ve “Yahweh” bulunuyor.

5 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

gerçekten süper görünüyor. almalı izlemeli koleksyona katmalı, ancak böyl teknolojik bi kaydı da hakkını veren bir sistemde izlemeli die düşünüyorum.ve üzülüyorum (;>

deserthawk dedi ki...

bir u2 hayranı olarak hani konserine gidemiyoruz en azından 3d gösterisine gitmiş olalım demek için bence kaçırılmaması gereken bir durum. birde şu noktadan bakmak lazım olaya 3d olayı o kadarda müthiş bir olay değil ama u2 bu işin içine el attıysa bir gidip izlemek lazım derim ben. yaş tahtaya basıcak bir grup değil herkesin bildiği üzre :)

Fücur dedi ki...

Biliyorsun bende senin kadar belki biraz daha fazla U2 fanıyım ve gerçekten bunu izlemenin güzel olabileceği kanısındayım. Beraber bir seansa gidelim derim topluca. Eğer fahiş fiyat değilse tabi :)

desertrose dedi ki...

Fahiş fiyat olacağını pek sanmıyorum. Hatta ucuza getirmek için yapacağınız tek şey de hemen kendinize gnçtrkcll'li bir arkadaş buluyorsunuz, onla gidiyorsunuz ve bir bilet beleşe giriyorsunuz, hem de 13 Mart'tan itibaren Arcadium ve Panora'da hafta içi hergün ;-)

Fücur dedi ki...

Madem böyle bir fırsatımız var değerlendirelim derim ben. Örneğin pazartesi Arcadium diyorum iş çıkışı hangi saat uygunsa. Gelmek isteyen arkadaşlar iletişim kursun. görüşmek üzere