7 Ağustos 2009 Cuma

Tatil İhtiyacı . . .

Evet arkadaşlar, bu tatil yazıları ardından bende bir tatil yazısı yaziim dedim. Benimkisi daha çok tatil ihtiyacı yazısı. bu tatili çok büyütüyorum gözümde sanırım. bir sene çalıştıktan sonra tatil hakkım olan 2 haftayı kazanmış durumdayım. ve bunun da yaklaşık bir haftasını o düğün senin bu düğün benim diyerek yemiş durumdayım. ve sonuç elimde 1 haftalık tatil kaldı. onada bir iki plan yaptık ancak şimdiden bitince noolacak korkusu sardı beni. hani böyle yaz tatilinin sonlarına doğru okul zamanları bi sıkıntı çöker ya içinize. ne oynadığınız oyundan bişi anlarsınız ne izlediğiniz televizyondan. Yada pazar günü hafta sonunun bittiğini iliklerinizde hissedersiniz.
İşte öyle birşey benimkiside. tek problem bu duygunun tatilin son günlerinde değil de, şimdiden içime oturmuş olması. Yani daha başlamamış bir tatil biticek diye üzülüyorum. Neyse hele bir başlasında, bakalım hayırlısı dielim o zaman.
onun dışında bir önceki bayram tatilinde 3, 5 günlük foça tatilimiz dışında doğru düzgün tatil yapmadan geçen bir sene var. Öyle yorgun hissediyorum ki. Sanırım yaşlanmak böyle birşey hehehe. sürekli bir şeyler eksik gibi, sürekli bir durgunluk, böyle yediğinden içtiğinden zevk alamama gibi belirtileri var bu tatil ihtiyacının. En azından benim belirlediklerim bunlar. bir konu üzerine uzun süre konsantre olamıyorsanız. dikkatiniz normalden çok daha çabuk dağılmaya başladıysa, sürekli bir halsizlik, yorgunluk ve uyku hali varsa, ne kadar uyusanızda yetmiyor ve daha da çok uyumak istiyorsanız, tamam demektir. Siz olmuşsunuz (;> sizinde tatile ihtiyacınız var.
o zaman bu kadar gevezelikten sonra bir iki tatil hayali resmi paylaşmak istiyorum. Sevgiler saygılar. Tatile gidip gelince detaylı tatil değerlendirme yazısını da atıcam.

3 yorum:

desertrose dedi ki...

valla ben gittim geldim ama işe başlama stresi daha da bir mahvetti sanki hiç gitmemişim, herşey hayalmiş gibi geldi bana yani bu sene öyle oldu, umarım sizde öyle olmaz. O yüzden çok güzel geçirmemek, kendini iyice oranın havasına kaptırmamak gerek diye düşünüyorum :)

Silentmoon dedi ki...

Bende aynı durumdayım hele bir tatil olsaada gitsem diyorum, muhtemelen aynı duyguları yaşayacam ama feci daralmış durumdayım :) neyse asıl sorum niye bu resimler hayır yokmuydu gideceğin yerin resimleri hadi onlar yoktu bari olabilecek resimler koysaydın kimi kandırıyon :)

happy owl ironic dedi ki...

tatil hayali resmi die de belirtmiştim yazıda hayal gücü geniş bir insan olduğum için, madem hayal ediyoruz doğru düzgün hayal edelim dedim (;> ayrıca piyangodan para çıkması durumunda gidip yerleşeceğim yerler bu tarz yerler olucktır. . .