4 Ekim 2009 Pazar

Öylesine bir gün

Akşam üzeri arkadaşımla buluşup sinemaya gitmeye karar verdik. Filmi değişik bir yerde izleyelim diye de 13 sinema salonu olan Cinebonus Gordion'u tercih ettik. Neyse yemeğimizi yedik ve bilet almaya gittik, gişedekilerin hepsi birden "hoşgeldiniz efendim" diye karşıladılar bizi, tabi buralar yeni açıldığı için yeni işe başlayan gençler pek bi güler yüzlü, pek bi ilgili, ben zamanla görürüm onları:)

Neyse arkadaşım türk filmi tercih eder genellikle (saçma olmayanları) bende onu düşünerekten "Kampüste Çıplak Ayaklar'a gidelim, yeni geldi" dedim. O da beni kırmamak için peki dedi. Bu filmle ilgili yorumları da bu sabah bir gazetede okumuştum, kesinlikle gidilmemeli diyordu bahseden kişi :) Bende ben bu filme gitcem! o beğenmedi diye bizde beğenmeyecek değiliz dedim.

Bileti aldıktan sonra merdivenle yukarı çıktık ve 1-2 adım sonra tadilatın daha bitmediğini gördük, içerisi adam dolu, bi haydaa dedik, hemen yanımıza bi görevli koşarak geldi, bizle salona kadar eşlik etti ama içerisi baya bir karmaşık ilk gün olsa gerek, biraz da büyük gibi.

Salona bir girdikki ki bomboş, bizden başka kimse yok en arka ve ortada rahat rahat oturabiliriz artık. Neyse film başladı ve arkadaşım 15 dkka sonra küfre başladı ve bu film bitene kadar devam etti :D o da pek hoşlanmadı :)

Neyse arada bari mısır alayım da onla oyalanayım dedim biraz geç girdim arkadaş içeride oturuyordu, bir baktım film daha başlamamış, bizim hemen üstümüzde de filmi gösteren herif var, adam orada durmuş tepeden bakıyor, görmemezlikten geldim başta ama adam çekilmeyince bende kafamı kaldırıp ona baktım ve başlatayım mı diye sorunca tabi tabi devam dedim bende ve film başladı :D

Filmde, üniversitede okuyan bir grup gencin sıkıntıları ve onların sınıfına gelen hintli bir kızın bu grubun arasına girerek onların hayatını değiştirmesi anlatılıyor. Ama filmin sonunda beklemediğimiz bir olayla karşılaşıyoruz, bunu söylemiycem çünkü spoiler olur :P

Neyse filmden sonra çıktık dışarı, çayla 2 sigara tüttürdük öyle kendimize geldik :) ve artık o yazarın yorumlarını önemsemeye karar verdim. :)

1 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

hehe genede film için elinden geleni yapmışsın (;> izlemediğim bir film kendisi, fragmanını gördüm geçenlerde hımm dedim. fragmanı sonuna kadar ilgiyle izledim. ama o filme sinemada gitmezdim zaten. belki daha sonra bi yerlerde denk gelince izlerdim ama senin bu post unu okuduktan sonra o da küçük birolasılık (;>