10 Temmuz 2010 Cumartesi

Şişedeki Balıklar Hakkında

Çoğunuzun bildiği üzere diyet yapmaya çalışıyorum. ancak pek başarılı değilim bu kilo alma diyetinde (;> bende şöyle ne olsa yerim ne olsa yerim die düşünürken canım balık çekti. işyerinden arkadaşlarla bi iş çıkışı ekmek arası gittik yedik süperdi. Sonra dedim ki kendi balığını kendin yetiştiriceksin. iişte bizim elimizde öyle kot sahil havuz akvaryum olmadığı için bende sahip olduğum internet alanında balık yetiştirmeye karar verdim hehe. ekledim bloğumuza balıkları.
Fücur üstadımla üşenmedik tek tek botadık balıkları. beğenmedik renklerini değiştirdik en son bu renkte bıraktık. Adınıda şişedeki balıklar koydum bu küçük sanal havuzumuzun.
Eminim farketmişsinizdir. üzerine tıkladığınızda yem veriyorsunuz balıklara. arada bir besleyelim bunları. Teknoloji her geçen gün ilerliyor bakarsınız ilerde bu sanal alemde yetişen balıkları verir yerine gerçek balık alırız. oturur afiyetle muhabbetle yeriz, belki bana kilo yapar.
Hepinize iyi hafta sonları.

2 yorum:

Fücur dedi ki...

abi sonunda bağımlılık yapan bi oyun koymak zorunda falan kalacağız site tıklansın diye :) hakkaten kimse ilgi göstermedi.

En azından renkleri uyumlu :)

DreadfuL dedi ki...

Ben besliyorum cocukları merak etmeyin :D