22 Mart 2013 Cuma

Banana and Potato Song

20 Mart 2013 Çarşamba

Bira Şişesini Açmanın 36 yolu

Selam olsun derleme ekibi, bu seferki postumuzda bira şişesini açmanın 36 yoluna değinicez. birazdan izleyeceğiniz video da bu 36 yolu görebilirsiniz. Cd ile açma kısmı daha denemediğim için pek inandırıcı gelmiyor. ama dierleri gayet mümkün hatta pek çoğunu denemişliğimde vardır(;>  
ayrıca 37. yol olarak arabada emniyet kemeri ile açma var burda gösterilmeyen. 
Sevgiler saygılar. Kalın sağlıcakla ve hayatı çok ciddiye almayın(;>

17 Mart 2013 Pazar

2013 St.Patrick's Day Anısına

ee madem bugun St.Patrick's Day, günün anısına paylaşımda benden gelsin



Sevgiler

15 Mart 2013 Cuma

Zaman Öldürme - 24











14 Mart 2013 Perşembe

Zaman Öldürme - 23








St. Patrick's Day



evet derleme sakinleri, gene sakinleştiniz bakıyorum. Hiç boş bırakmaya gelmiyor sizleri. ufak bir hatırlatma 17 Mart 2013 Pazar günü St. Patrick'Day. Yani yeşil gıda boyalarımızı hazırlayıp, kendimize bir bar bulup, yeşil biralarımızı içme zamanı. unutulmaması gereken Derleme önerilerini bir hatırlayalım.


Gıda boyasından bir kürdan ucu kadar alıp 50 lik biraya eklemek yeterli olucaktır. Abartmayınız.

O gün mümkünse üzerimize yeşil birşeyler giyelim, günün anlam ve önemini yakalamak ve hayatımıza renk katmak adına..

Bir iki bira içtikten sonra dilimizin yeşil renk alabileceğini unutmayalım.


Hadi bakalım o zaman hazırlıklar başlasın. gıda boyası işini pazar gününe bırakmayın açık yer bulamaya bilirsiniz.

5 Mart 2013 Salı

Rocksmith

    Selam millet, bu postta sizlere Rocksmith adındaki bir oyundan bahsedicem. Oyun ps3, xbox ve pc için piyasada. kısaca özetleyecek olursak guitarhero tarzında bir oyun. En büyük farkı ise oyuna gerçek gitar bağlıyor olmanız.

Evet yanlış okumadınız bildiğimiz gitarınızı alıyor oyuna bağlıyorsunuz ve çalmaya başlıyorsunuz. şimdi aranızdan eee ben gitar çalmayı bilmiyorum diyenler olabilir. merak etmeyin oyun zaten sizi bilmiyor kabul ediyor, ve siz öğrendikçe zorlaşıyor.

Yani kısacası hem oyun oynuyor hemde gitar çalmayı öğreniyorsunuz. Lafı daha fazla uzatmadan önce oyunun piyasaya çıkmadan önceki tanıtım videosuyla başlıyalım isterseniz;








   Evet oyunun tanıtım videosunu izlediğimize göre birde oyuna yeni başlayan yada başlamayı düşünenler için olan ve oyun yayınlandıktan sonra yayınlanan videoya göz atalım. burada oyun içi görüntüler mevcut, başlangıç seviyesinde sizleri hiç te zorlamıycak olan kolaylıkta notalarla karşılaşacağınızı bu videodan da kolaylıkla anlaya bilirsiniz.

 
   son olarak göz atacağımız video ise tanıdık bir şarkının oyun içi videosu. uyarmadı demeyin arkadaş biraz çalıyor.

tüm bunları izledikten sonra ben zaten deli gibi çalıyorum bu oyun bana bir şey katmaz diyorsanız çok yanılıyorsunuz. youtube ta rocksmith advance diye bir arama yaptığınızda oyunun sizin gitar yeteneğinizi nerelere götürme potansiyeli olduğunu görebilirsiniz.

Biz derleme ekibi olarak oyunun orjinalini almanız taraftarıyız. gayet güzel yapılmış bu oyunu yapan adamlarda para kazanmalı bizce ama genede belirtmeden edemiyeceğiz ki piyasada crack i mevcut. hatta oyuna gitarınızı bağlamak için orjinal bir kablosu var başka tür crack ler ile sadece ses kartınızı kullanarak ta oynaya biliyorsunuz. Genede orjinaline saygı(;> Eh benim elektro gitarım yada bass gitarım yok diyorsanız üzülmeyin iyi bir ses kartı ve akustik gitar mikrofon 3 lüsüde oyunu oynatıyor(;>
Bu kadar tanıtım yeter. Umarım oyunu sizde benim kadar seversiniz. Ayrıca bu oyunu ilk keşfeden olarak Silentmoon a teşekkürü borç bilirim.ayrıca figment arkadaşımızada oyunu test etme sürecindeki yardımlarından ve zırtpırt telefon etmeme rağmen hala telefonlarımı açıyor olmasından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Madem bu kadar teşekkür borcum birikti o zaman bu postta emeği geçen derleme ekibi üyelerine sonsuz teşekkürler.
Müziksiz kalmayın...