31 Mayıs 2011 Salı

Bar Numaraları Bira İçme

Bar a gittiğinizde alkol alırken, gerek alkolden gerek sıkıntıdan, çeşitli iddalar ortaya atılmaya başlar. İşte onlardan birisi. idda şu sen 1 shot vodkayı içene kadar ben 5 bardak bira içerim.
kuralları belirtmekte yarar var. ben ilk biramı bitirip boş bardağı masaya koymadan vodka bardağına dokunamazsın içmeye başlayamazsın. ve ben içmeye başladıktan sonra benim bardaklarıma dokunamazsın. Evet ne diosunuz mümkün diil gibi görünüyor değilmi. Ne kadar imkansız gibi görünsede unutmayınki karşınızdaki bunu yapacağını idda ediyorsa vardır bir bildiği. Peki nasıl mı? gelin izleyelim;

30 Mayıs 2011 Pazartesi

Shara Lin

Son zamanlarda internette dolanan videolardan biri de Shara Lin adındaki Taylandlı olduğunu tahmin ettiğim hatunun yetenek patlaması yaşadığı video. Hatunda öyle bir yetenek varki 3 ensturmanı tek başına çalıyor. İzlemesi zevkli. Bende sizlerle paylaşmak istedim.


29 Mayıs 2011 Pazar

MSG - Never Ending Nightmare

Uzun zamandır dinlemediğim şu parça, bir anda arabada giderken çalmaya başladı. Sanki RadyoOdtü dinliyormuşum gibi geldi. Ve bekledim, acaba bir es verdikten sonra çalıcak mı diye. Sonra farkına vardım ki, mp3'den çalıyorum; tabi ki devam edicek.



26 Mayıs 2011 Perşembe

Dans'ın Evrimi

Yıllar boyunca değişen müzik türlerine göre insanların dans etme şekilleri de değişmiştir. Müzik duyduğumuzda bi hareketlenir içimiz birşeyler yapmak isteriz ritme uymak. İşte dikkatli olunması gereken kısım budur.
Bazılarımız iyi dans eder. Bağzılarımızsa beceremez dans etmeyi. Ben dans etmeyi beceremiyorum tayfasından olduğum kesin. Birkere risksiz bir tutumdur bu. Bi kenarda hiç birşey yapmadan durmak dans edenleri izlemek Cool tabir edeceğimiz bir tavır olmasada en azından rezil olmamış oluyorum denemeyerek.
Ancak birde komik görünen danslar var. Yani çok iyi dans ediyor olabilirsiniz. Ama o müzikte dans etmek doğası ve dansı itibari ile komikse, iyi yapın yada kötü yapın genede komik olursunuz. Aşağıdaki videoyu izleyince sizlerle paylaşmak istedim.
İşte size yıllarla değişen müzikler ve değişik tür danslardan oluşan bir potpori. Keyifle izleyiniz;

Crack!!

Ya lütfen şu crack programlarına MIDI koymayın!!

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Kaybedenler Kulübü

Yusuf 'un önerisi ile izlemiş olduğum bu filmi sizlerlede paylaşmak istedim. Filmi izlerken baya keyif aldım. Oyunculuk baya iyi. Bitişi biraz havada gibi ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film bence. Hepinize iyi seyirler.


http://www.imdb.com/title/tt1808223/

9 Mayıs 2011 Pazartesi