9 Eylül 2007 Pazar

Şarj Oluyorum

Sevgili gençler,
Adana il jandarma alay komutanlığında askerliğimin acemiliğini bitirdim. Yarın Adananın başka bi ilçesine şutlayacaklar beni. Bu ekranlardan ayrı kaldığım süre boyunca sizleri ve tüm bunalım şarkılarımızı özledim. Ocak 16da Ankaradayım, yeni projeler yeni işler uğraşlarla şarj olmuş bir bünyeyle geri döneceğimdir. Bol bol eğlenin, müzik dinleyin, para kazanın ve zararlı ne varsa yiyip için. Çünkü ben yapamıyorum.
Herşeye rağmen 129. Mehtap gibi kızım olacağına Şafak gibi oğlum olsun diyorum ve hepinizin gıdığından öpüyorum.

Anıl ULUYÜCE
317. KD J.Çavuş

4 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

Sevgili anil kardesime hayirli teskereler dilemek istiyorum. ocak 16 da ankarada gorusmek dilegiyle (;>

deserthawk dedi ki...

sayın fücur akadaşım kolay gelsin askerlik zor bir zanaat herkes asker olamaz bizide o yüzden geçen ocak ayında askeriyeden gönderdiler muhtemelen sende yeterince asker olamayacaksın ve seneye 16 ocakta daha doğrusu 17 ocakta bizlerle beraber zodiacta oturmaya hak kazanıcaksın. Adananın sıcak ikliminde şanlı türk ulusunun şanlı türk ordusunun emri altında geçireceğin zamanların kıymetini bilerek ankaraya dönüceğini temenni ederim.
Hayırlı teskereler dilerim.

E.KD.J.CVŞ. Arda DENLI

Silentmoon dedi ki...

17 Ocakta zodiacta buluşmayı ve gereksiz askerlik muhabbetti yapmak istiyorum.... Zaten bildiğin birşey ama genede tekrarlayalım orada o tarihte olmak için hepimiz elimizden geleni yapıcaz yeterki sen teskereyi almış ol....:)

Ord.D.Ç. Halit Özay ÖZCAN
(özendim :P)

Fücur dedi ki...

kardeşlerim... yoldaşlarım... askere gelenlere "geçmiş olsun" allah başka borç vermesin başınıza diyor, henüz gelmeyenlere de "GELMEYİN ULEEEN !!" diyerek sözlerime başlıyorum.

Adana'nın İncirlik denen dandik bi ilçesindeyim. Hani hava üssü vardır duyarsınız haberlerde falan. Oranın dibindeki jandarma karakolundayım. Hava üssüne baktıkça hayat olduğunu dışarıda ama bizim boş yere süründüğümüzü görüyorum. 17 ocak tarihine 108 gün kala dandik bi internet kafeden yorumlarınızı okumak beni gerçekten çok duygulandırdı.
Telefon imkanım kısıtlı olduğu için hepinize ulaşamıyorum ama karakolun numarasını yarın levente iletecem. Oradan beni arayabilirsiniz. Tekrar interneti kimbilir kaç hafta sonra görürüm kimbilir. O zamana kadar birbirinize çok iyi bakın.