2 Ekim 2007 Salı

Efes Pilsen


Arkadaşlar biranın yerini tutan bir içki açıkcası bilmiyorum. Böle gazoz gibi ama aynı zamanda alkol tadını alabildiğiniz ender, nadir içkilerden bir tanesi. 1 tane içtikten sonra bir daha içeyim yok yok 1 daha içelim diyebiliriz.

Bira ile olan anılarımız nedense Çemişgezek, Çamlıhemşin kutlamaları kaldı nedense aklımda. 8-9 çeşit farklı birayı alıp sonra hepsini tek tek deneyerek hangisinin tadının daha iyi olduğunu anlamaya çalışmamız. Bir taraftan anılın bir taraftan serkanın farklı biraları içip dur lan telefonları dağıtalımda kimseyi aramayalım zihniyetiylen baraber sabahın ilk ışıklarına kadar bira içip üstüne efes pilsen aldığımız hatırlıyorum nedense.

Zodiacın birasının hala güzel olduğunu yeniler. Ortamdan ve de muhabbetten biranın tadının çok değişmediğini yenilerim.

Bol Efesli günler dilerim....

1 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

kesinlikle katılmamak elde değil. ayrıca eklemek isterim ki eylenmeye dışarı çıktığımızda bira içmeyi tercih ederim. elinde içki olmadan rahat edemeyen bir adam olduğum için ayrıca içkisini hızlı içmeyi seven bir adam olduğum için ve şunu da belirtmeden edemiyeceğim bira deyince benim anladığım efes tir. Azerbaycanda efes var ama ne yalan söyleyeyim turkiyedeki efesin tadı gibi diil tadı. sanırım yurt dışına kötu efesleri gönderiyorlar (:>