19 Nisan 2008 Cumartesi

Garip Reklam Anlayışı

geçenlerde fenerin şampiyonlar ligi maçını izlerken farkettiğim bir şey oldu. onu sizlerle paylaşmak istedim. devre arasında yada maç öncesinde yada maç sonrasında bu yabancıların yaptığı master card reklemlarını gördük. logo da bulunan iki top farklı takımları destekliyorlar ve tatlı bir rekabet söz konusuydu. animasyonlarda gayet başarılıydı. konu olarak güzel sportmenlik verilmiş tatlı rekabet verilmiş. hemen ardından bizim türklerin yaptığı salak bir reklam çıkıyordu. kelli felli tanınmış spor adamları ellerinde oyuncak otobüsler "bu otobüs şampiyonluğa gider" "bip biiiip vvvvvvvuuuuuunnnnnnnnn" falan diolardı. işte o noktada yıkıldım. rezalet bir reklam bence ve hala oynuyo ve hala rezalet. yıkılmıştım o reklamları ard arda gördüğümde. bu aralarda başka bir reklam dikkatimi çekti. kız istemeye giden bir genç var merdivenleri koşarak çıkıyor nefes nefese kapıyı çalıyor, kız kapıyı açıyor ve genç konuşamıyor. neymiş ağzı kurumuş ta ondanmış olabilir. sonra ağzına sakız atılıyor hologram bilim adamı tarafından bu da kabul edile bilir. bir den ağzının sulandığı belirtiliyor. şimdi bu hata istemeye gittiğin kızın suratına tüküre tüküre konuşursa o kızı alamazsın ama neyse hadi bunu da geçtik. asıl benim kafama takılan konu şu ; genç sakızı alıyor benimle evlenirmisin dior kıza ve kız çook seviniyor. heyoo die gencin üzerine atlıyor olabilir. işte rahatsız edici nokta arka planda yani kızın arkasında evde kızın annesiyle babası görünüyorlar. lütfen izlerken onlara dikkat edin adam da heyooo dior kadın sevinçten uçuyor. lan genç sen naaptın bu kızı istemeden önce bi arkadaş olsaydın bi baksaydın. kızın ailesi öle bi seviniyorki kızdan kurtulduklarına insan bir durup düşünüyor. o çacuğun yerinde ben olsaydım kızın babasını ve annesini o halde salonda zıplarken görseydim. anaaaa derdim ne yaptım a.q. büyük bir hataymış der çiçeği falan alır kaçardım ordan hız ilen. neyse işte bu iki reklamı paylaşmak istedim sizlerle sizde tuhaf olduklarını düşünmüyormusunuz?

5 yorum:

Farmerfam dedi ki...

niye siliyosunuz olm elalemin brezilyalısının postlarını.....adam içten tebrik etmiş :D

happy owl ironic dedi ki...

tamamda kendi sayfası portekizce adamın. şarap tatmak hakkında bir yazı vardı. şimdi neyi tebrik etmiş adam türkçe biliyorsa türkçe tebrik etsin. adamın derdi kendi bloğunun reklamını yapmak. bizim bloga link falan koysa kendi bloguna gene amenna hadi diycem brezilyadaki elemanlardan türkçe bilen varsa girer belki die tutucam hatta adamın bloğunun linkini de koyucam. ama yok yani bence olmamış ondan sildim.

Farmerfam dedi ki...

biliyorum baktım sayfasına...laf edesim geldi sadece :D

Fücur dedi ki...

abi o sakız reklamını bi kere izledim ve dediğine dikkat ettim nedense ! sen söyleyince garip hissettim hatta.. lan benim gibi düşünenler varmış diye... bravo iyi gözlem

happy owl ironic dedi ki...

(;>