5 Nisan 2008 Cumartesi

Mecburen Çekilen Çileler !!!

hayatımda pek hoşlanmadığım bazı şeyler yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. dikkat edin nefret ettiğim demedim yani sevmiyorum sevmeden yapıyorum. dahafazla yalnış anlaşılmadan şöle bi sıralayalım;
1- perde asmak.
uzun boyum nedeniyle olsa gerek. evde perdeleri ben asarım. ve sürekli olarak kirlenir bu perdeler. hayır yıkansınlar temizlensinler ben buna karşı diilim ama şöle bunları asmaktan kurtulsam asılı oldukları yerde temizlemenin bir yolunu bulsak çok memnun olucam.
2- kararsız bir hatunla alışverişe gitmek.
ne aldığınız yada ne almaya çalıştığınız önemli diildir. şayet kararsız bir hatunla alışverişteyseniz öncelikle alışveriş mekanının en kalabalık günü vede saatinde ordasınız demektir. nedenini hala çözemedim ama belki dostlar alışverişte görsün tarzı bir sebebi vardır. şimdi bu yanınızdaki hatun kişi kararsız olduğu için sizi yanında her mağazaya her reyona taşır. sizden fikrinizi belirtmenizi ister. yapacağınız yorumlar çok önemlidir. birmiyorum tarzı bir cevap veremezsiniz. arada da o kadar kötü şeyler alır ve sorar ki yok bu çok kötü diebileseniz die. bu hareket hem siz oyundamısınız onu kontrol etme amacı taşır hemde sizin ya ben hiç yardımcı olmuyorum şöle cafeye otursam işin bitince gelsem seni alsam deme lüksünüzü ortadan kaldırmayı amaçlar. ve işe de yarar genelde sizin aklınızdan kafeye kaçmak geçerken o kadar kötü bir ürünle gelir ki hatun kişi sanırım burda kalsam daha hayırlı olucak yoksa bu hatun bunu giyer , kullanır, ve ben pişman olurum cafeye gittiğime die düşünmeye başlarsınız.
3- Evde temizlik varken ev içinde barınmaya çalışmak.
şimdi evde temizlik var dimi. sizde özellikle haber bırakmışsınız bir gün önceden. en son benim odama gelinsin bütün ev temizlendikten sonra benim odam temizlenirken bende evin dier kısımlarında barına biliim die. buraya kadar herşey süper. ancak gün şöle başlar. temizliğe holden başlanır. nedeni belirsiz bir şekilde elektrik süpürgesi sizin odaya yakın bir fişe takılır ve oda kapısına savaşıyormuş gibi vurula vurula süpürülür hol. bu durumda artık işiniz olsun olmasın uyuyamazsınız. genelde temizliğin hafta sonu yapıldığını düşünürseniz yazık demek istiyorum. dielim hala evde barınmaya çalışıyorsunuz. işte bu noktada daha da yazık diorum. sizin uyandığınız fark edilir edilmez banyo ve tuvalet temizlenmeye başlar. o arada şanslıysanız tuvalete girebilirsiniz. tam ii bare bi kahvaltı ediim dediğiniz sırada bir anda mutfak temizleniyordur. eh heralde uzun sürmez bekleyeyim dersiniz uzun sürer aç kalırsınız. sonra evin salonu temizlenmiştir. arada mutfakta tepsiye kahvaltılık birşeyler almışsınız salona geçmişsiniz ve kahvaltı etmişsinizdir. şimdi de halılar silinmiş koltuklarda silinmiş hepsi yaş. kam kapı açık. gene barınamazsınız. Temizliğe karşı diilim ama temizlik günü temizlik yapmıyorsanız evde durmayın.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. benden size tavsiye siz siz olun temizlik günlerinde evden kaçın (;> sevgiler saygılar.

4 yorum:

Fücur dedi ki...

Arda olm ilker sıçmış ! :)

Bloodlust dedi ki...

Kızlarla ilgili hiçbirşey bilmesem bile sadece şunu biliyorum. Bir kızla asla ama asla alışverişe gitme. Bu altın kural. ASLA. Bırak ne alıyosa alsın.

atil dedi ki...

Özellikle ikincisi bir komplo teorisi tarzında olmuş :D

Adsız dedi ki...

1. Sanırım sadece bu konuda şanslı olduğumu düşünmeye başladım. Hayatımda iki kere asmışlığım var, hele birde uzun boylu olmayınca iş daha da zorlaşıyor, o yüzden bu perde işinde her eve bir erkek lazım :) Mesela bizde perdeler babamdan sorulur :)

2. Tanrımm!! Kızlar hakkında bu kadar bilgi sahibi olduğunu göre hergün alışveriştesin sen, yazık :)

3. Her iki tarafta da bulundum, temizlik yapan ve temizlik yapılırken uyuyan ya da evde bulunan olarak. Temizlik yapana bir faydan yoksa yani bir işe yaramıyorsan evden uzak dur, yok ben odamdam çıkmıyım ayak altında dolaşmam desen de olmaz çünkü bu sefer de o kişi senden yardım ister, sen de yapmazsan bu seferde kavga çıkar :)