21 Nisan 2008 Pazartesi

Yorum 101

Google açılır ve aranmak istenen sözcük yazılır.

Amaç: Bir ürün hakkında bilgi edinmektir.

Konu: Farketmez.

Aranan ürün girilir ve nedense ben uluslar arası aramak isterken hani ben Türkiyedeyim ya Türk sitelerde arayıp ingilizceleri arkaya atarak ekrana sonuçları getirir. Türk insanı olarak ürünleri incelermiyiz Allahına kadar inceleriz. Ve bu görüşlerimizi de alıp forumlara yazarmıyız, yazarız. Ama bu forumlar çok başarısız. Başlık doğru, sorular merak ettiğiniz sorular ama cevaplar çok manasız. Adam bilmiyorum ben diye mesaj atmış mesela. Arkadaşım madem bilmiyorsun neden bilmiyorum diye cevap yazıyosun salak mısın? Her bilmeyen oraya bilmiyorum diye yazarsa zilyon tane olmaz mı. Bilen adama soruluyor yardımcı olsun diye. yada adamın konu hakkında belli bir görüşü yok ama başkası bişeyler gevelemiş ona karşı ya adam başlıyor polemik yaratmaya öyle demişin ama aslında onu demek istemedin sanırsam bıdı bıdı bıdı falan. resmen yazı yazmak için yer aradım ve buldum hohohoho.

Işte bizim yorumlarda onlara dönmeye başladı. Tamam bladlasta katılıyorum postlarda yorum atmak lazım ama konu hakkında bahsetmeyeceksek eğer yorumun pek bir anlamı olmuyor. Bu sebepten bence yorumları yazarken buna da dikkat etmek lazım.

5 yorum:

Farmerfam dedi ki...

bilmiyorum ben!

Bloodlust dedi ki...

Laynnnnn ben bu yazıya bir yorum atmıştım kim sildi bunu ha kim sorarım size? Kınıyorum. Sansürcü zihniyete hayır...

happy owl ironic dedi ki...

sevgili bloodlust(;> cidden merak ettim ne yorum attığını ancak senin yorumunu kimse silmemiş. mail hesabına uyarı geliyor yorum atılınca, yorum silinse bile orda k uyarı duruyor. kontrol ettim senden herhangi bir yorum gelmemiş. demekki muhtemelen yorumu gönderemedin. sevgiler saygılar. emeğe saygı (;>

Silentmoon dedi ki...

Bende yazıyı okuyunca direkt maile baktım yoktu orada yazın o yüzden Baykuşumuz haklı.. ayrıca daha sonra düşündümde bence zaten yazmak istediğin yazı buydu... (farklı bir açıdan bakınca o aklıma geldi)

Bloodlust dedi ki...

Galiba bağlantıda hata oldu yazmıştım ama gitmemiş.Neyse o zaman dediklerimi geri alıyorum aq :)