8 Ekim 2009 Perşembe

RSF ve DORO





Pazar günü gittiğimiz RSF yani Rock Station Festivali saat 12' de başladı ve biz de erkenden 20:00 gibi orda olduk. :) İlk defa gittiğim bu festivali canlı canlı görünce, iyiki daha önce hiç gitmemişim oooh dedim. Bizim gittiğimiz saatte pek kalabalık değildi, herhalde 12'de damlayanların o saate kadar halleri kalmamıştır diye düşündüm, gördüğüm manzara karşısında.

Herkes hareket halindeydi, sahneye farklı farklı gruplar çıktı ama kimsenin konserle ilgilendiği yoktu bence. Çünkü çimlerde oturanlar ya sarhoş olmuş, mayışmış, birbirleriyle sohbet halindelerdi (bu seyirci en iyisiydi), diğerleri de ya boğuşuyordu (herkes birbirinin üstüne atlıyor) ya da koşuyorlardı :) Bizde sahneden uzakta bir köşede elimizde çay :) ortamı izledik, o gün Vişnelik böyleydi. Yani çoluk çocuk doluşmuştu festivale, tabi bir de Doro için gelenler vardı bizim gibi :) Bizde ayrı bir kategorideydik.

Saat 21.40 gibi çıktı Doro, neyse ki fazla kalabalık değildi, yani çocuklar gidince iyi oldu. Genel olarak 80'lerdeki parçalarından söyledi ama beklediğim birkaç parçası daha vardı, onları da söyleseydi keşke. Ses de çok kısıktı, sanırım çevreden şikayet gelmiş sesi kısmışlar. Seyirci de ölüydü, geçen uğramıştı sanki, sanırım önde durmak gerekiyordu, o taraf daha bir hareketli gibiydi. Ve en kötüsü de konser 1 saat bile sürmedi 22.30 falandı bitişi :(

Ay hiç iyi birşeyden bahsedemedim tek avuntum süper bir konser olmadı ama en azından Doro'yu canlı dinlemiş oldum...




3 yorum:

Fücur dedi ki...

Konserin bir saatten az sürmesi üzücü olmuş ama şaşırtıcı değil bence. Çünkü durumunda "festival" kelimesi geçen her konser organizasyonunda çok sevdiğimiz grupları sahnede hep paylaşmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden de kısa bir repertuvarla çıkıyorlar. Bunu yıkan tek olaya şahit oldum o da 2005teki rock n coke denen hengamede çıkmayı ve 3 saat 15 dakika sahnede kalan The Cure idi. Bu denli muhteşem bir performans görmedim gerçekten. Adamlar zaten biz festival dinlemeyiz abi bizim program bu 36 şarkı isterseniz çalarız istemezseniz gelmeyiz demişler :)

Herneyse sormak istediğim bu konser neredeydi acaba ? Onu yazmayı unutmuşun. Ben Doro bilmem ama sanki gelseymişim iyi olurmuş gibi geldi de :)

desertrose dedi ki...

aa hiçte unutmadım biraz aşağıya doğru indiğin zaman 'Doro Geliyor' diye yazdığım yazıya bakarsan Odtu Vişnelik dediğimi görmüş olacaksın :) O yazıda bahsetmiştim kimse ilgilenmeyince bir daha yazmaya gerek duymadım ben :)

happy owl ironic dedi ki...

aslında ilgilendik hepimiz okuduk haber aldık doronun geldiğini sadece kendi aramızda kulis yaptık yorum olarak buraya taşınmadı konuştuklarımız(;>