6 Nisan 2010 Salı

1 Nisan Şakası

Bu haberi paylaşmak istedim :)
Kosova'nın Klina kentinde bir banka şubesinde "soygun var" diye bağırarak 1 Nisan şakası yapan bir kişi, mahkeme tarafından 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Klina Belediye Mahkemesi, R.R'yi (30), yaptığı şaka nedeniyle doğan maddi zararlardan ve yaralanmalardan sorumlu tuttu.
R.R'nin yaptğı şaka sonucu banka görevlilerinin alarm düğmesine basması üzerine olay yerine gitmek üzere hareket eden polis arabası aşırı hız yüzünden yolda kaza yapmış ve 3 polis memuru yaralanmıştı. Bu arada banka çevresinde bulunan ve alarmı duyan başka bir polis memuru da olaya müdahale etmek isterken demir parmaklıklara sıkışmış, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı.
Mahkeme, R.R'nin, 1 Nisan şakası yüzünden doğan maddi zararları ödemesine ve toplumun huzurunu bozduğu için 20 gün hapiste tutulmasına karar verdi.
R.R mahkemede yaptığı savunmada, olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmediğini belirterek, "Ben sadece insanları neşelendirmek için bir şaka yaptım" diye konuştu.

8 yorum:

desertrose dedi ki...

bu at mı eşek mi :)

deserthawk dedi ki...

eşşşşşek :) o en azından ben o yüzden bu fotoyu seçtim

Fücur dedi ki...

Klina kenti polisleri çok sakarlarmış. Adamın suçu yok bence kent allahına terk edilmiş zaten. Bu arada bu eşşeeği güldürmek için napmışlar acaba :)

DreadfuL dedi ki...

Bencede adamın suçu yok, yani polislerin durumunu göz önüne serdiği için ödül almalı :)

Bloodlust dedi ki...

Hayır kaza yapan polisleri anladımda demirlere sıkışan polisi anlayamadım. Yani bi insan nasıl demir parmaklıklara sıkışır olaya müdahale edeceğim diye? Adamın görev aşkı gözlerimi yaşarttı. Birde nasıl birsıkışmaysa sıkıştığı gibi ite kaka çıkamıyorda itfaiyelik oluyor.

Aklıma takılan bir diğer soru da acaba aikanaro ekşisözlük yazarı mı? ğ yerin g kullandığı gözümden kaçmadı.

Fücur dedi ki...

Bahsi geçen vatandaşın bırak "Yumuşak G" kullanmasını hayatında " i " harfine basmışlığı yoktur. şahidim.

Aikanaro dedi ki...

Oncelıkle :

From The Lion King (1994)
Banzai: [In the hyena layer, Banzai slouches with claw marks on his rear] Man, that lousy Mufasa... I won't be able to sit for a *week!*
Ed the Hyena: [laughs, but also tries his best to conceal it from time to time] Eh-hee-hee-hee. Heh-heheheheheheheheheh...
Banzai: [Glares at Ed and bares his teeth with impatience] It's not *funny*, Ed...
Ed the Hyena: [Cups his paws over his mouth then bursts into hysterical laughter, spitting as his tongue lofts out of his mouth] BA-HA-HA-HAAAA! HA-AH-AH-AH-AH!
[Inhales deeply]
Banzai: Hey, shut up!
Ed the Hyena: AH-HA-HO! HO-HO-HO-HO!
Banzai: [Bares his teeth] Grrrrrr...
[as Ed continues to laugh, Banzai barks and pounces on Ed, abruptly ending his laughing. The two commence a brief fight]


Konu bana nası geldı bırısı acıklayabılırmı :D

Bloodlust dedi ki...

Konu alttaki iletide yaptığınız yorumlar üzerine size geldi sayın Aikanaro.Tabi oraya yazılmayıp buraya yazıldığı için böyle bir karışıklık oldu.