27 Nisan 2010 Salı

Neler Oldu Neler . . .



Evet tayfa, bir müddettir sakin sakin duran bloğumuz bahar uykusundayken dünyada neleeeer oldu neleer. şöyle bir üzerinden geçelim dedim.

İlk olarak dahi astrofizik profesörü Stephen Hawking çok ilginç bir belirleme yaptı. Uzayın boyutlarını göz önüne aldığımızda bizim dışımızda başka yaşam formları olduğuna inandığını söyleyen Hawking, bunlarla temanstan kaçınılması gerektiğini söyledi. Deli gibi biz burdayız sinyalleri gönderirken uzaya gelip bizi bulurlarsa dünyadaki kaynakları kullanıp bizi köleleştireceklerine dikkat çekti (;> Mence mantıklı yani şimdiden biz dünyadaki kaynakları tüketmeye başladık bile hatta uzayda yaşam için gerekli maden kaynak arayışındayız.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25086597/


İkinci garip olaya Jennifer McCreight önayak oldu. İsimden tanıyamadınız değilmi (;> Şimdi hikaye şöyle gerçekleşti, iranlı bir din adamı depremleri kadınların göğüslerini gösteren dekolteler giymelerine bağlayınca bu bizim Jennifer abla çok sinirlendi bu olaya. Gel gör ki Jennefer ablanın blog u da var.(http://www.blaghag.com/) Hemen geçti bilgisayar karşısına bloguna yazmaya başladı. Boobquake yani göğüsdepremi adını vverdiği bir deeney yapmaya karar verdi. deney basitti mümkün olan max sayıdaki kadın göğüs dekolteli giysilerini aynı gün giyecekler ve deprem oluyormu oluyorsa gücü ne bu gözlemlenecekti. Bloğunda bu deneyi şu sözlerle duyurdu;
“26 Nisan’da göğüs çatalımı en çok gösteren tişörtümü giyip deneye başlıyorum. Diğer araştırmacı kadınları da aynı şeyi yaparak, göğüslerine atfedilen süper güçleri test etmeye davet ediyorum. Tüm bu rezil beden görüntüleri birleştiğinde eminim ki kocaman bir deprem yaratmayı başaracağız”
Ve bilin bakalım nooldu. twitter vede facebook camiası çok sevdi bu Jennifer ablayı bu hareket çığ gibi büyüdü. Sonuç dün bir deprem olmadı. İranlı din adamının sölediği fos çıktı. yada öle bi enerji birikti ki bu yakınlarda yer yerinden oynayacak hazırlıklı olun (;>
http://www.ntvmsnbc.com/id/25086895/


Ve Nuh un gemisi Ağrı dağında bulundu. en azından %99.9 geminin ona ait olduğunu sanıyorlarmış. Aralarında Çinli ve Türk araştırmacıların olduğu bir grup diye başlayınca haber insanın aklına hemen isviçreli bilim adamları ile başlayan saçma araştırmaları getiriyor, ama olmayan bir göl canavarı üzerinden turizim patlaması yaşayan ülkeler varken, ortada bir gemi enkazı kalıntısı buluntusu varsa hiç kurcalamayıp, nuh un gemiside burdadır diyerek etrafına otel konaklama yeri temsili nuh tufanı hayvanat bahçesi falan döşemek lazım acilinden. Ordan yöre halkı çok ekmek yiyeceği gibi Ülke genelindeki turistik gelirlere de kaykı sağlar. kafası sallanan Nuh araba süsleri, küçük Nuh gemileri gibi hediyelik eşyalar ilk aklıma gelenler(;>
http://www.ntvmsnbc.com/id/25087095/

Bunlar dışında kulağımıza gelen haberlerden sony nin japonyada flopy disk satışını durdurması var mesela ki insanda ister istemez hala satıyomuymuş adamlar yaw dedirtiyo sene oldu 2010 adamlar daha yeni durduruyorlar satışları.

Sevgi Saygı Sağlık Sıhat Sizlerle olsun. Birdahaki post a kadar görüşürüz Tayfa . . .

3 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

ve işte ntvmsnbc den önce bir teknoloji haberi duyurmanın gururunu yaşamaktayım.http://www.ntvmsnbc.com/id/25087533 dün saat 18 sularında geçmişler haberi benim post un atılış tarihine ve saatine bakarsanız heheh(;> neyse herhalde kimsenin ilgisini çekmedi .

Silentmoon dedi ki...

İlgimi çektide... daha bir geek olduğumuz için, yeni elektronik malzemeler daha ilgi çekiyor sanırsam.. :)

happy owl ironic dedi ki...

hehe o zaman yeni post umu sana atfediyorum. gerçi bu yorumunu okumadan atmıştım ama (;>