19 Haziran 2010 Cumartesi

İzin Başlıyor . . .


Veeeee işte bir sene boyunca işe gidip geldikten sonra bu gün itibari ile 2 haftalık yıllık iznime ayrılmış bulunmaktayım. yandaki resimden ne kadar mutlu olduğumu görebilirsiniz(;> Tatil e gidemeyecek olsam da işe gitmeyecek olmanın verdiği hafiflik yerleşti bile bünyeye.

Evet tatile gidemiyorum ama Ankara da da durmuyorum. sanırım önce güneymarmara turu yapıcam bu turun içinde erdek bandırma gönen biga çanakkale olası duraklarım. Tüm bu yerleri bir haftaya sığdırıp ordan hop izmire gidicem.. 2 sene kadar önceydi sanırım foçaya giderken uğramıştık özledim, kordonu alsancak ı, denizini vapurunu, kızlarını (;> işte bir hafta kadar da izmirde durabilirsem , ordaki eş dost akraba ziyaretlerinden sonra dönüp geri gelicem.

Bu izin planındaki en büyük değişiklik önce izmire gidip ardından güney marmara turu yapmam olur herhalde. bu izin süresince internet buldukçada uzunca bir süredir post atamadığım pek sevgili bloğumuza post atmayı düşünüyorum.


Son olarak diyete başladım bilmeyenler varsa duyrulur. Enerji verici ne varsa var benim diyetimde . bal pekmez ceviz çukulata, gözüm dönnmüş bi şekilde dolanıyorum ortalıkta resmen. Bu iznimde bu kadar uzun yol yapmayı göze almış olmamın bir nedeni de bu diyet olabilir.

Pek çok insanın yaptığı gibi kilo verme diyeti değil tabiki benimkisi, kilo alma diyeti. Aman ondan kolay ne var demeyin bir aydır deli gibi yiyorum topu topu aldığım kilo miktarı 2 yi yeni geçti. bu gidişle almayı planladığım 10 kiloyu alıncaya kadar ben, yer yüzünde kıtlık baş gösterecek. Resmen boşuna yiyorum da yemekleri israf ediyorum gibi geliyor bazen.
Şimdilik hepinize saygılar sevgiler, kalınız sağlıcakla .

2 yorum:

desertrose dedi ki...

Haydi hayırlı olsuuun :D Eğer doğru anımsıyorsam tatilde seni zor kaldırıyorlarmış yataktan, habire bi uzanmak istiyormuşsun :) O yüzden bu tatil baya bi yorucu olacak zannedersem senin için :)
Rejime gelirsek bu kadar hareket, bu kadar gezme zor alırsın sen bu kiloları ama istersen sana birkaç dobiş olarak yağlarımızı enjekte edebiliriz :)

DreadfuL dedi ki...

İyi eğlenceler diyelim o zaman :) kilo alman zor ama bu fikstürde =)