14 Eylül 2010 Salı

Jenni Tapanila

U2 yazısı gelemedi hala, gerçi youtube'dan izledim, konsere gitmiş gibi oldum :P

Neyse hep müzik olacak değil ya, bu yazımda da bir fotocu arkadaştan bahsedeceğim. Sevgili Jenni Tapanila. Geçenlerde gazetede kendisiyle bir röportaj yapılmıştı. Okudum ve onunla ilgili tek hatırladığım şey sadist bir hatunmuş ve İstanbul'daymış. Deviant sanatçıymış. Tabi bu durum bende merak uyandırdı ve hemen girdim sitesine.

E günlerden cumartesi saat 12:00, canım da sıkılıyor, hemen bir merakla www.suzi 9mm.com'a girdim ve karşıma garip bir foto çıktı. Neyse portrelere girdim, birşey yoktu, 'eee nerde bu vahşet, nerde bu kanlı fotolar' dedim. Hemen solda menüde 'dead series' ve 'fetish''e girince bulmuş oldum.

Gündüz gözüyle bakarken pek etkilemedi ama kapadıktan sonra hafif bir mide bulantısı yaptı tabi. Gerçekten bu kadar yaratıcılık görmedim ben :) Şimdi yazıyı yazmadan önce bir gireyim dedim ama tırstım hiç açamadım :)

Artık fotodan anlayan arkadaşlar görüntülere mi takılır yoksa fotoğrafın ışığına, netliğine ya da perspektifine mi bilemem kolay gelsin :-)



3 yorum:

desertrose dedi ki...

Yine herkes sustu, çekildi köşesine, fıkraya devam mı etsem ki:)

Aklınıza yazı gelmiyor olabilir ama bari şu fotolar hakkında tek kelime de olsa yorum yapabilirsiiniz değil mi? Mesela örnek verecek olursam: çok güzel, ben beğenmedim ya da iğrenç...

Haydi biraz zorlarsak olacak arkadaşlar size güveniyorum...

happy owl ironic dedi ki...

fotolar gayet şık bence hatta sonraki yazılarımda unutmazsam burdan kullanabileceğim pek çok resim gördüm (;> ama telif haklarını sıkıntı etmeye gerek yok zaten unutacağım muhtemlen bu arada sitede ingilizce hazırlanmış linklerin üstüne geldiğinizde kelimenin başka bir dildeki karşılığının görünmesi fikri süper bence. basit etkileyici.

desertrose dedi ki...

allah razı olsun :)