1 Ocak 2012 Pazar

Yeni Oyun Sitemiz..




Öncelikle herkese selamlar :) Bayadır gözükemedim hiç, malum okul falan özellikle şu sınav dönemleri beni alıp götürüyor herşeyden :) Umarım her şey yolundadır.

Konuya dönmek gerekirse bizim kurduğumuz bir site mevcut. Ciddi işlerin yapıldığı ve yapılması düşünüldüğü bir site. Gaming Community üzerine çalışmalarına devam ediyoruz. Birkaç projemizden bahsetmek gerekirse :
- Dünyada milyonlarca kişinin oynamakta olduğu Dota'nın Türkçe Çevirisi tamamen bize ait. Şöyle göstereyim http://www.getdota.com/indexmain/lang/tr .
- Bazılarınızın duyduğundan emin olduğum Valve tarafından yapılan ve daha yapım aşamasındayken 1 milyon dolar ödüllü turnuva düzenlenen, steam üzerinden oynanınışı sağlanan oyun olan Dota 2. Bu oyun hakkında Türkiye'nin ilk LAN turnuvasını yapma gibi bir projeye sahibiz ve bununla ilgili görüşmelerimiz sürüyor.
- Tamamen Dota'dan bahsettim biliyorum ama bütün oyunlarla ilgili planlarımız mevcut, şu an için sadece Dota üzerine yüklenmesekde en çok zamanımızı alan oyun olduğunu söyleyebilirim. Forumumuzda Bloodline Champions, Warcraft III, WoW, Diablo Serisi, Starcraft Serisi ve Team Fortress ile ilgili konular ve bilgiler mevcut.
- Bunun dışında kendi sahibi olduğumuz ts3.gamehonor.com adlı TeamSpeak serverımız, TeamFortress 2 serverımız da mevcut.

Çok da uzatmak istemiyorum açıkcası kimsenin canını sıkma niyetinde değilim :) Abim arayıp da bu kadar niye yazdın sıpa desin istemiyorum :D

Son olarak linklerimizi verip kaçıyorum. ( Gerçekten! :) )

Dipnot : Bütün bunları neden mi yazdım? Kesinlikle reklam amaçlı olmadı aslında, abime arada sırada çıtlattığım bir konuydu bizim kurduğumuz site. Güvendiğim insanların olduğu buraya da bunu yayınlamak garip gelmedi bana açıkcası :)
Ayrıca herkesin kendine tamamen hitap etmeyen, eksikleri olduğunu düşündüğü ve buna rağmen girdiği siteleri olabilir dedim, olurda azcık boşlukları doldurmada işe yarayabilirsek diye düşünüp yazıverdim =)

Herkese mutlu yıllar :)

Sitemiz : www.gamehonor.com
Facebook Sayfamız : http://www.facebook.com/gamehonor
Facebook Türkçe Dota Sayfamız : http://www.facebook.com/TurkceDota
Twitter Sayfamız : http://twitter.com/#!/GameHonor

4 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

üstad siteniz hayırlı olsun. detaylı inceleme fırsatım olmadı ama flash oyunlara tıklayıp ordan da bir oyun seçtiğin zaman değerlendirme ve 0yorum yazıları birbirine giriyor. admine iletirsen güzeltir kanımca.bu dota oyununa gelince ilk defa duydum desem yeridir. ama türkçeleştirmelerini sizin yapıyor olmanız sevindirdi beni. (;>

DreadfuL dedi ki...

Teşekkürler =) Hemen ilgilenicem :)

Fücur dedi ki...

konuya oldukça uzağım ama başarılar dilerim, kapsamlı bir siteye benziyor.

Silentmoon dedi ki...

Sıpa güzel yazmışsın :)