6 Mayıs 2007 Pazar

Efsane tekrar Ankara'da

Bugün Modern Folk Üçlüsü konserinde gördüm afişini. Al Di Meola üstad Ankaraya geliyormuş 20 Mayısta. Her ne kadar organizasyon şirketiyle bağlantımız olsa bile bunları önceden öğrenemiyoruz. Kahrolsun Biletix !!! Ulan manyak mıyım yine konser sezonu geldi oluk oluk para gidiyo bu biletlere diye düşündüğüm şu sıralarda, oha adam bide afişe son albümünün resmini koymuş demekki sallayacak bizi yine diye geçirdim aklımdan. Gidilir. Konser afişinde Midsummer Night Quartet gibi bir ibare var birlikte çalacağı. Garip geldi, heyecan kattı. Fücur gitti gördü onayladı sayın takipçiler. İkinci kez Al Di Meola konserine gidiyorum Atıl ile beraber. Hepinizi beklerim.
Biletler biletixte . 20 Mayıs Pazar Anatolia Showland'de (Bizim dükkanın karşısı yani :))
http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HVKL6

2 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

sanırım 3 yada 4 günle kaçırıcam konseri ama olsun sen daha geni gitmiş olucaksın konsere notalar kulağından silinmeden, konser atmosferinin gölgesi dururken senin ağzından konseri dinleme fırsatım olucak. bu da en azından birşeydir benim için. makinaları götürmeyi unutmayın. kulis arkasına geçme ihtimaline karşi bir iki albüm imzalatmak için albüm de götür yanında. Bak sonra hiç aklıma gelmedi falan anlamam. (;>

Fücur dedi ki...

valla haklısın adamım. Atıl bi liste yaptı zaten konserle ilgili :) Yerimizde gayet önlerden bu arada. Umarım çekeriz güzel görüntüler.