16 Mayıs 2007 Çarşamba

The Scorpions - Humanity: Hour I

Evet yine duraksama, yine durulma, yine bir rehavet yazla beraber. Napıyoruz hemen hard rock bişiyler dinliyoruz kendimize gelelim. Yalnız bir uyarı yapmak istiyorum buradan ( Başlık olmadan yazınca dikkat çekmeyebilir ama :)) ! Bazılarınız yazılarımı okuyup tepki vermiyor, bende okumuyorsunuz sanıyorum. Yorum falan yazın gençler !

Herneyse bu yeni albümleri adamların. "Lan yaşlandınız kafada saç kalmadı hala mı distort" diyebilirsiniz ama adamlar hakkaten güzel yapmışlar bu albümü. Çok fazla albümünü dinlemedim grubun ama geçen gün bunu dinleyince gerçekten çok sevdim. Özellikle konsept albüm ve Whitesnake, Poison gibi grupları severlere şiddetle tavsiye ediyorum. Eski Scorpions'u tercih edecekler çok olacak biliyorum ama bu albüm gerçekten farklı bir yaklaşım yaratmış. Ayrıca isminden sanki devamı gelecekmiş gibi geliyor bana. Gelirse güzel olur gibi de geliyor bana. Bana daha fazla gelmeden bağlantıyı veriyorum ve iyi dinlemeler diliyorum.

Buyrun buradan yakın ;

http://rapidshare.com/files/31294242/Scorpions_2007_heavymetal.nnm.ru.rar.html

8 yorum:

Aikanaro dedi ki...

Zinhof un Z sinı kucuk yazın arkadaslar..
kıcımızdan sıfre udurmıyalım fucur bey :P

Fücur dedi ki...

iste budur alidesidero. Ben o kadar uğraşıyım didiniyim, sen böyle teşekkür et ! Kınıyorum sadece ağzımı bozmadan.

Aikanaro dedi ki...

neyını ugrastın , neyını dıdındın :) sen mı yaptın albumu :) lınkı buldun tesaduf , buraya koydun o kadar..bana emege saygı ımajı yapma :)
ama gınede tesekkur edelım hadı ayıp olmasın :P

Fücur dedi ki...

iyik teşekkür ettin yani. pis herif. dinledin mi albümü beğendin mi ? onu yazsana ! ilerleyin batılılaşın biraz artık

Aikanaro dedi ki...

Walla hakkaten album guzel sımdı..Son Manowar albumunden daha guzel bence.. Uzuldum manowar albumunu dınlenınce.. Allahtan Scoripons varmıs.. kendıme geldım :) WAlla arkadaslar , cok guzel bı album bence bı dınleyın..

Silentmoon dedi ki...

rapidshare lininde hatamı var yoksa benmi indiremiyom öhüühühühü

Fücur dedi ki...

Linki düzelttim adamım.

Unknown dedi ki...

merhaba scorpions ile alakalı değil ve burayı meşgul ettiğim için kusura bakmayın ama mehmet güreli linklerinin şifresi için turkboard adres gösterilmiş ama ben nereye bakacağımı anlayamadım turkboardın içinde bir yardım etseniz :(
not: buraya yazma sebebim en yeni link olmasıdır sanırım.