22 Mayıs 2007 Salı

What's The Difference? The Game


iki oyuncu istiyorum, sadece yukarı aşağı inip çıkacaklar... gönüllü olan var mı?bunların ne farkı var? kim kimi aldattı.. kim kimi çok sevdi? kim o dikdörtgeni rakibinin altından veya üstünden geçirdi, ve sonra ne oldu?

3 yorum:

Fücur dedi ki...

14 yaşımdayken Yalovadaki yazlığımızda 1976 yapımı bir makine buldum. Fakat ne işe yaradığını anlayamadım uzun bir süre. Bir kutu aynı eski atmaca marka fırın gibi saçtan ve plastikten. kalın kalın kablolar ve iki tane kare küçük kutu üstünde iki tane içe göçmeli düğme olan. Sonra babam geldi Ankaradan ve bu bilgisayar oyunu dedi. Şok olmuştum. Tanımadığım ve Commodore'a da benzemeyen bi cihazlan oyun oynamak heyecanladırmıştı beni.

Televizyona bağladık ve mavi ekran üzerinde bu objeler çıktı. Üstelik seste çıkarıyordu. Bütün yaz onunla oynadık Atılla. The Game sonraki yazlarda da en iyi dostumdu . Ölümü çok acı oldu benim için. 1999 daki Depremden sonra onu kaybettim malesef.

deserthawk dedi ki...

birak bunlari fücur artik yaaaw... al bir tane pc içinde korsan windows'u olan photoshopi olan ne bilim office olan bisey kullan yaa.. birak bu commodore'mus veya macmis zip mis zop mus falan aletleri sende dogru yolu bulcan... (tek tuş mouse devri kapandı huuuuuu kime diyorum)

Fücur dedi ki...

arkadaşım benim kullandığım aletler geçersiz işlem yürütmüyor ! Öyle diyim sen anla artık. Gerçi eşşek hoşaftan ... :) Ha birde Pisi denen aletlerde bişi daha vardı bozuluyodu onun yüzünden falan tam hatırlamıyorum ismini, virgül ? virgüs ? mirbüs ? gibi bişi :)