21 Eylül 2007 Cuma

Jack Daniel's Old Time Old No.7 Brand Quality Tennessee Sour Mash Whiskey


Jack Whiskey içiyorum diyen birinin mutlaka tatmış olması gereken bir içki.
1800 lü yıllardan beridir. Aynı tadı korumuş, ödün vermemiştir.Jack Danielsin uzun denemeler sonucunda çıkardığı bir taddır. Sek, sadece buzlu içilir. Başka birşeyle karıştırıp içmenizi tavsiye etmem.
Hadi o zaman birde Jack içelim dediğimiz çok olmuştur. Genelde Jack var mı sorununa barlarda hayır yanıtını verirler bizde "hadi ya tüh" deriz(Varsa da bu sefer pazarlığa başlarız). Hatta bu içkiyi yanlızkende içerken zevk alabilirsiniz.
Jack Daniels 158 boyunda biraz kısa bir herifmiş ve de Jack Danielsın doğum tarihi belediye binasında çıkan yangından dolayı kesin olarak bilinmemektedir. Bilinen tek şey Eylül ayında doğduğdur. Bu yüzden jack'in doğum gününü Eylül ayının herhangi bir günü kutlayabilirsiniz. ( Tabii Jack içerek :P )

Fücur bunu okuduğunda muhtemelen ağzının suyu akıyor olucak ama işte naparsın askerlik sen gel Ocağın 17 sinde içeriz 1'er 2'şer Jack :D

2 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

jack icmek ozel birseydir benim icin. Bu gune kadar hep guzel zamanlarda ictim jack i, orneek vermek gerekirse silent moon ile zodiac in disinda kar yagarken. derleme ekibiyle gerek fc49 gerekse fc 49 oncesi toplanma mekani olan disci arkadasimizin evinde.ve daha pek cok zaman pek cok yerde.... ama unutamayacagim bior MSNJACK team toplantisi yapmistik hatirlayanlar hatirlar, turkiyenin dort bir yanindan internette msn de bulusup profil resimlerimizi farkli farkli jack resimlerine cevirip nicklerimizin basina jack ekleyip radyo odtuyu dinleyip istek yapmistik ve bizim icin radyo odtu wish you were here calmisti. iste jack denince aklima surekli gelicek sahne budur kulagimda kulaklik elimde jack bilgisayar basinda msndeki toplantiya katildigim andaki halim. tesekkurler derleme tesekkurler deserthawk. (;>

Fücur dedi ki...

Jack Daniel bir gün ofisine gelip sinirli sinirli yapacağı ödemeleri düşünürken elini cebine attığında para bulamaz. Kasayı açmak için anahtarları alır ve kocaman pala bıyıklarının altından homurdanarak kasanın başına gider. Elindeki tüm anahtarları denemesine rağmen kasayı açamaz. İyice sinirlenen Jack sağ ayağıyla kasaya tekme atar ve başparmağı kırılır. Aradan günler haftalar geçmesine rağmen inatçılığından tıbbi müdahale yaptırmaz ve ayağı iltihaplanır. Bir kaç haftada tüm ayağına yayılan iltihap kangren olmasına neden olur ve bir kaç ay sonra Jack Daniel 40lı yaşlarının sonunda vefat eder.

Sizlere 7 nolu efsaneyi keşfeden adamın nasıl salakça öldüğünü anlattıktan sonra sitemlerimle sözlerimi bitiriyorum. Ulan Arda canım istedi şerrrefsiz :)

Hepinizi çok özledim...