24 Kasım 2008 Pazartesi

Teknolojik Şehir Efsaneleri . . .

- National Geographic dergisi, bilgisayar oyunu piyasasına girmeye hazırlanıyor. Dergi elinde bulunan materyalleri oyun dünyasında değerlendirmeye karar vermiş . . .
Nintendo DS için National Geographic: Panda, Rain Forests” ve “Greencity, Sony den de National Geographic: Africa gibi oyunların adlarını önümüzdeki yıl bol bol duyacağa benziyoruz. . .
- Yünlü Mamut (Woolly Mammoth)' lar tekrar aramıza dönebilir. Geçtiğimiz günlerde buzullarda bulunan ve yünlü mamut a ait olduğu bildiriler bir yün yumğı eski tartışmalara bizi geri çekeceğe benziyor. nesli tükenmiş olan bu hayvanları kopyalayıp geri getirmelimiyiz? yoksa onların nesilleri gayet mantıklı sebepler yüzünden mi tükendi (;> afrikada kıtlık ve açlık varken yeryüzündeki kaynakları tüketecek bir mamut nifusu istiyormuyuz? hehe şaka şaka kontrollü kopyalarız bir iki tane bişicik olmaz. . .
- teknolojik dedikoduların belkide en ilginci patlak verdi. söylenene göre youtube un yasaklanmasının sebebi ttnet in internet alt yapısının aşırı gerilmesiymiş. bunu hafifletmek için youtube u yasaklatmışlar (;>
-Samsung firması 2009 yılında 2566 gb lık SSD hDD leri piyasaya sürecekmiş vede pahalı olacaklarmış (;>

1 yorum:

Silentmoon dedi ki...

Oyun piyasası demişken artık efsane olmaktan çıkmış olan ama çıkış tarihi üzerine fanteziler yapılmaya başlayan Diablo 3 oyunun yılbaşında çıkacağı konusunda bir efsane varmış....