28 Nisan 2009 Salı

Savatage dinler misin??


Umarım bu grubu biliyor ve seviyorsundur çünkü 80'lerin bu efsane grubunun vokali ve klavyesi olan Jon Oliva, Circle to Circle grubuyla 'Jon Oliva's Pain' olarak Savatage -kendi- parçalarını çalmaya geliyor.

12 Haziran Cuma günü Dip Sahne'de gerçekleşecek olan bu konser için 500 adet bilet basılacakmış, yani biletler sınırlı sayıda olacak ve
1 Mayıs'ta satışa sunulacak, bu yüzden 1Mayıs'ta erkenden nerede olman gerektiğini aşağıdaki satırlarda okuyabilirsin. :)

Hmm tabi gidip gitmemek sana kalmış, eğer diyorsan ki yok abi bunlar ağırmış, kafam şişer, ben ihtiyarladım artık ;) ( karamsar geldi aklıma nedense hehe) ben rock konserini gidip kırmızı koltukta oturarak, elimle ayağımla tempo tutarak izlemek istiyorum dersen ona birşey diyemem. :)

Klip olarak da ne 'Gutter Ballet' ne 'Edge of Thorns' ne de 'Hall of the Mountain King' koyuyorum bu parçayı dinleyin bakalım.


Bilet satış yerleri:
DİB Sahne Sanatları - Hayri Plak - Shades Müzik - Dost Kitabevi - İmge Kitabevi - Black Art Mağazaları - Yolcu Bar - Always Bar - Nedjima Bar - Gölge Bar - Piedra Bar - Barkod Bar - Ona On cafe - Orta Dünya Cafe - Kingdom (Limon Bazaar) - Sakal - Random - Kıtır - Başkent Üniversitesi Rock Kulübü


4 yorum:

deserthawk dedi ki...

UUUU hemen gidip aldık valla konser biletlerimizi çok az kalmış galiba biletler gidicekler bence bir an önce alsınlar biletleri sonra yok kalmadı da gelemedimde vs lafları olmaz hehehe hadi bakalım iii konserler dilerim arkadaşlar. yeni sezonu açtık bakalım kaç konser olcak bu yıl :)

Silentmoon dedi ki...

Gidip gitmeyeceğimi bilmiyordum ama tarihi görünce zaten vazgeçtim, cuma akşamı konserleri benim için bitti artık :) cumartesi günleri Ankarada olacağım için... :)
Gerçi Cuma akşamları konser olayını artık istemiyorum cumartesi çalışmak olmuyor.

deserthawk dedi ki...

evet ya bencede bu cumartesi çalışma olayı ne kadar sıkıcı bir durum valla zor yani size ama cuma akşamları konserleri canlı müzik dinlemenin de zevki bir başka valla :)

desertrose dedi ki...

amaan biletleri aldık ama ilk günden koştur koştur bilet arayan bi salak bendim galiba, neyse bence bu biletler konser günü bile satışta olacak :) aceleye gerek yok yani bence hala gelebilirsiniz :)

yazıya bak!! şu son yorumu da okudukça geriliyorum :)
bir de 1 Mayıs'ı oldu!! tatil üstüne tatil :)