6 Ağustos 2009 Perşembe

Yine Ankara

Hala birşey yazılmamış yazımın üstüne, herhalde dönüş için yazmam beklendi :P ok başlıyorum.

Hiç beklediğim gibi olmadı tatil, çok eğlendim demek ki sorun kalabalık gitmekte ve bir de yazlık eve gitmekteymiş :) Yemek olmayınca her akşam dışardasın haliyle yemek için sonra da gezme falan oooh beklemediğim şeylerdi, güzel oldu. Bir de 2 kişi gidince daha bir uyumlu olunuyor ona karar verdim, birbirini idare edebiliyorsun.

Yalnız yazları eve gitmekten dışardaki ortamı unutmuşum, Marmaris'te 3 çeşit tatilci var 1.si bizim gibi aileler, 2.si yabancılar, 3.sü de doğudan gelen tek amacı turist peşinde koşmak olan yaratıklar :) Bu kişiler gündüzden kimseyi bulamayınca akşam sahil yolunda kenarlara oturarak gelen geçeni süzüp laf atarak şanlarını denemeye devam ediyorlar.

Bu arada Marmaris'in barlar sokağıyla Bodrum'dakinin pek bi farkı yok gibi geldi , her ne kadar gidip oturamasamda 3 tane rock bar buldum, gidip oturamadım ama hepsinin de içine girebildim neyseki :) Bu tatilimin en ilginç günü de back street adlı klübe gidip annemle oturup bira içmek oldu hemde 2 dansçı kız ve gay bir danşçı eşliğinde :) Hatta annem fotomuzu bile çekti ama sonrada aklına geldikçe söylendi :) Aşağıdaki fotoda göreceksiniz ama korkmayın sakın :)

Bu arada photoshop programım olsaydı kesinlikle kendimi inceltirdim çünkü feci şişko çıkmışım, hıh

Off şimdi tatil de yaptık bitti geldik ne oldu eski halime geri döndüm ve yarın yine iş var ne sıkıcı :(


3 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

tatilin hayırlı olsun öncelikle, bende tatil istiyorum istiyorum vede yapıcaz sanırım bu sefer şartlar uygun gibi en azından bi kısmımız için. gidiim geliim bende tatil yazısı atıcam. bu arada dansçı çok kötüymüş (;>

Farmerfam dedi ki...

hehe hayırlı olsun hosgeldin tekrar aramıza..Danscı için diyorum ki umarım haftaya tatile cıkıcak arkadaslarım daha şanslı olurlar :D adamı döver ya bu arkadaş :D

happy owl ironic dedi ki...

(;>