24 Eylül 2009 Perşembe

U2 Türkiye 'ye mi geliyor ?


bu sabah gördüğüm bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum;
http://www.ntvmsnbc.com/id/25003088/
haber kaynağı ntvmsnbc olunca daha bi ciddi yaklaşasım geldi habere ancak hala şüphelerim var.
Söylentiye göre, New York'ta Devlet Bakanı Egemen Bağış ile biraraya gelen grubun solisti Bono, Bağış'tan Boğaziçi Köprüsü'nde konser sözü almış.
haberin devamına göre ise;
Bono, seneye Türkiye’ye gelmek istediğini söylerken Bağış da, "Eğer İstanbul’a gelirseniz size söz veriyorum, bu konseri Doğu’yla Batı’yı birleştiren Boğaziçi köprümüz üzerinde vereceksiniz" demiş.
Öncelikle bono yu 3 yada 5 kişinin mi izleyeceğini düşünüyor acaba sevgili devlet bakanımız. sonralıkla böyle bir söz vermeye yetkisi varmı acaba, daha sonralıkla ise kazara u2 türkiyeye gelirse, o köprünün tamamen dolacağını o kadar dinleyicinin aynı anda hoplayıp zıplayacaklarını u2 nun ses sistemine dahill olan hayvani kolonlardan gelen titreşimlerinde tüm bunların üzerine ekleneceğini, ve o köprünün sağlam kalacağını mı umud edicez (;> bu konuda might busters ı baz alırsak evet köprü sağlam kalıcaktır, ancak sizcede denemek riskli değilmi (;> doğru düzgün bi stadyum konseri verse adamlar bizde rahat rahat gitsek izlesek . . .

8 yorum:

deserthawk dedi ki...

işte bu heyecan verici bir haber oldu gerçekten. köprü üstünden de başka bir heyecan verici bir yaklaşım oldu. ancak nedense boş laflar içeren bir konuşma olmuş gibide geldi bencede stadyum olsun bizim olsun ama belki bizim bakanda u2'nun türkiyede ancak ve ancak köprü üstünden bir konser verebeleceğini düşünerek biraz abartmış olabilir gibi de geldi. sonuçta bononun mesaj vermeye ne kadar meraklı olduğunu düşünücek olursak.

Silentmoon dedi ki...

Madem riske giriyoruz o zaman mythbuster dakileride çağıralımda onlarda canlı canlı test etsin.. nasılsa bu kadar denek bir daha bulamazlar :)

Fücur dedi ki...

Arkadaşlar bende birkaç gündür gelişmeleri takip ediyorum bu konuda... Malum gazete ve dijital basından takip ettiğim kadarı ile asparagas olarak değerlendiriyordum. Fakat bu sabah itibari ile gerek NTVMSNBC'nin manşetini bir saat içerisinde konser tarihi ile beraber değiştirmesi olsun gerek http://www.u2.com/tour/index/ sitesindeki 6 Eylül 2010 Atatürk Olimpiyat stadı yazısı beni oldukça heyecanlandırdı.

12 yıldır hayalini kurduğum ve bazı arkadaşlarımızın (Oğuz, İbo) ballandıra ballandıra anlattıkları konserin heyecanını acaba yaşayabilecek miyim ? Umut fakirin ekmeğidir diyerek, bu mutlu günümüzü kutluyor ve Bono'nun karaktersizlik yapmamasını temenni ediyorum :) vatana millete hayrı dokunsun...

Not : Ben en önden izlerim haaaa ona göre :) Biletix IKSV'ye peşkeş çekmezse tabi VIP biletleri... Napıyoruz gidip No Line on the horizon'ın plağını alıyoruz Süleyman abiden... hani bakarsın The Edge belki bi imza çakar üzerine :) yok artık hayale bak

happy owl ironic dedi ki...

aman diim adamlar benim yorumu okuyup hakkaten lan napıyoruz biz en iyisi stad ta olsun konser mi dediler acaba hehehe(;> eee o zaman biletler satışa çıkınca alıyoruz demektir artık (;>

desertrose dedi ki...

Bu arada 6 Eylül 2010 pazartesi gününe denk geliyormuş, ona göre izninizi ayarlayın arkadaşlar :)

Fücur dedi ki...

Bana bakın sakın kimse evlenmesin o tarihte... yeminle satarım :) zaten pazartesi kimse evlenmez herhalde ama ben yinede söyleyeyim dedim. Muhtemel şarkı listesi ile birlikte uçak biletlerine baktık. Pegasusta tümü satılmış Atlas Jet için ihtimal var ve THY rezervasyon yapıyor. Uçak diyorum çünkü stad havaalanına sekiz km uzaklıkta. Tabi kanımca dörder kişi olduğumuzda neden araba ile gitmeyelim ?

Evet arkadaşlar U2 ilk albümlerinin çıkışından tam 30 yıl sonra ilk kez Türkiyeye geliyor ! İşte olası şarkı listesi :

Breathe
No Line On The Horizon
Get On Your Boots
Magnificent
Beautiful Day
Mysterious Ways
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
Unknown Caller
The Unforgettable Fire
City Of Blinding Lights
Vertigo
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (Remix)
Sunday Bloody Sunday
Pride (In The Name Of Love)
MLK
Walk On
Where The Streets Have No Name
One
Ultraviolet (Light My Way)
With Or Without You
Moment Of Surrender

Farmerfam dedi ki...

Ulan ben de gelicem bu sefer. Gelemiyorum hep içimde kalıyor su konserler.

Silentmoon dedi ki...

Gidelim abi hep beraber eğlence olur... :)

Bu arada şarkı listesine baktım da yeni albüm dışında vertigo turuyla aynı neredeysi... açıkçası yeni albümü dinlemedim o yüzden parçaları bilmiyorumda ben yeni albüm olayını pek sevmiyorum... eskilerden çalsınlar yaw :)