1 Mart 2010 Pazartesi

Cesaretin var mı??


MOJO
Olay Londra Soho'da Atlantic adlı bir gece klübünde geçiyor. Sokakta şarkı söylerken keşfedilen 17 yaşındaki Parlak Johnny, Atlantik Klüp'ün sahibi olan Ezra tarafından himaye edilmektedir, ancak giderek büyüyen bir hayran kitlesine sahip olan Johnny için başka klüp sahiplerinin de planları vardır ve gerektiğinde şiddete başvurmaktan çekinmezler. Mojo, Soho'nun gece hayatına, kaybolmuş umutsuz insanlarına, müziğe, uyuşturucuya, cinselliğe ve şiddete hiç de alışık olmadığımız bir dille yaklaşıyor.

Mojo, sıradan bir oyundan çok farklı, biraz sert. Kendinize güveniyorsanız, stres yapmadan sakince izleyebilecekseniz gidin.

Sahnedeki yerleştirilmiş döner sandalyelere oturuyorsunuz ve oyunu 180 derecelik bir açıyla izliyorsunuz. Böylece oyunun içinde oluyorsunuz yani herşey burnunuzun dibinde oluyor.

Her pazar 20.30'da Dib Sahne'de oynanıyor. 20.30'da kapılar kapanıyor, yarım dakika geç kaldınız mı içeri almıyorlar. Bilet fiyatları da tam: 15.00 TL Öğrenci : 10.00 TL'ymiş.


Not: Şiddet, cinsellik ve küfür içerdiğinden 18 yaş üstü için uygundur .

7 yorum:

desertrose dedi ki...

amaan kimsenin de ilgisini çekmemiş :)

happy owl ironic dedi ki...

ya benim çok ilgimi çekti ilgiyle alakayla okudum. ancak yorum atacak vaktim yoktu okuduğum sırada acil kapattım çıktım. sonrada yorum atamadım. geçen gene aklıma geldi görünce soriim şunları detaylı öğreniim uzun uzun anlattıriim dedim içimden ancak görüşemedik, o da öyle kaldı. bi görüştüğümüzde anlattırıcam uzuun uzuun (;>

desertrose dedi ki...

anlatmam pazar günü dib sahnedeyiz buyurun gelin beraber izleyelim :)

desertrose dedi ki...

bu pazar yani 21 mart'ta varmış, kimler geliyooor??

desertrose dedi ki...

vay tırsaklaar :) kimsenin sesi çıkmadı şu oyun için ama biz gittik izledik. Müzikler süperdi bayıldım ama siz tabi oyunu merak edersiniz onu da deserthawk aktaracak tabiki hadi bakalım:)

happy owl ironic dedi ki...

hhheeeheheh süpersiniz valla merak ile bekliyorum, detaylı bi anlatım olsun lütfen deserthawk üstad (;>

deserthawk dedi ki...

Tiyatro oyununu oynamak ne kadar zor ise barda bir tiyatro oynamakta bir o kadar zor, hatta belki de daha zor. Öncelikle tam bir tiyatro oyunu yani acaba bize bulaşıyorlar mı? Bana laf ediliyor mu? Gibi durumlar söz konusu değil. Öyle siz bara gelmiş bir müşteri gibi değil, tiyatroya gelmiş seyirci gibi sandalyelerde oturuyorsunuz ama öyle bildiğimiz plastik sandalye değil ofis sandalyeleri gibi her yöne dönebilenlerden. Desertrose ile yan yana oturduk ama tabi ki bir sağ dön bir arkaya dön falan devamlı sağımız solumuz arkamız karışıyordu. Oyun yabancı bir yazar tarafından yazılmış, Türkçeye çevrilmiş. Bizler yansıttığı söylenemez ancak oyunda bir süre geçtikten sonra bazı taşlar yerlerine oturtulabiliniyor. Daha önceden barda Tiyatro izlemeyen biri olarak gayet keyifli olduğunu söyleyebilirim. Gidilip görülesi bir etkinlik.