15 Mart 2010 Pazartesi

Heaven and Hell

Ya şu Sonisphere yazısını okuduğumdan beri Heaven & Hell çok tanıdık geliyordu. Böyle bir parça var biliyordum ama bu grup da neyin nesi diye okuduğum günden beri aklıma geldikçe düşünüyordum. Üşengeçlikten bir bakamadım nete. Vee şimdi baktım ki birde ne göreyim? Aman Tanrıım!! Dio geliyor Dio!! Yanında bir de Tony Iommi olunca oluyor size Black Sabbath !!! Süper :-)

8 yorum:

desertrose dedi ki...

uu benim videolar yakında tam ekran olacak hehe :)

Fücur dedi ki...

yahu insan bir sorar burada en büyük Iommi fanı duruyor karşında yani :)

Bildiğim kadarıyla bazı telif sorunları yüzünden Black Sabbath ismini kullanamıyorlar artık. Şöyle bir asparagas var ; Sharon Osbourne hanımefendi grubun isminin telifini almış diyorlar. Garip *!

Herneyse 1980 tarihli Heaven & Hell albümünden bu yana Black Sabbath çok eleman değiştirdi fakat Ozzy yıllarından sonraki en sağlam kadro buydu. Bu grup ile üç albüm kaydedildi geçmişte ve 13 yıl sonra geçen yıl aynı kadro The Devil You Know isimli bir albüm yayımladı. Dinlenilmesi gereken harika bir metal albümü kanımca. Fakat tabiki 80lerin Heaven & Hell ve Mob Rules gibi harika albümler değil.

Kısaca Heaven & Hell bu desertrose :) Grubun nasıl tekrar biraraya geldiği hangi DVDleri çıkardıkları, Dio'nun mide kanserinin durumu gibi detay içeren bilgileri unutturma çarşamba squash çıkşı anlatayım istersen :) esen kal

Aikanaro dedi ki...

Niye sadece desertrose a anlatıyorsunkı? burası bı blog dıılmı? madem sadece ona anlatcan bız nıye okuyoruz yada bızı takıp edenler nıye okuyor burayı..cık cık :)

deserthawk dedi ki...

Aikanaroyada anlatılmalı oda bilgilenmeli bende desertrosedan öğrenirim :)

desertrose dedi ki...

hehe meraklılar ama olmadı işte bu kadar heves ettiniz olmadı, öğrenemedik :)

happy owl ironic dedi ki...

bende merak ettim ya kendi aranızda anlatmayın (;>

Farmerfam dedi ki...

benciller :D

happy owl ironic dedi ki...

bu arada videoyu anca görebildim gene sığmıyo dimi bu ekrana. (;> bi ayar çekmek lazım bi ara hatırlatın bana