14 Mart 2007 Çarşamba

Zodiac Resimleri













































































7 yorum:

figment dedi ki...

eline sağlık happy... bloga silent la beraber bu akşam yine bi hareket getirdiniz... anılar... yaarr .yaaaaaarr.. deriz günün birinde bunlara bakıp ;)

Fücur dedi ki...

lafım deserthawka ! elinde uygunsuz resimlerim olduğunu iddaa ediyosun... ayağını denk al, aklını alırım... delikanlı ol biraz :) koy onlarıda buraya.

Sinan dedi ki...

Fucur kardesime bak yine ortama nese ve mutluluk sacmis.
Anlamadigim bi sey var,bi resimde(anılzod07.jpg) yan masadaki kizlar cekilmis ve bu fucur kardesim futarsizca kafayi resme sokmus ve 32 disini hic cekinmeden gostermis:))),sanirim sonrada Sevki kardesime saldirmis:)
Fucur acaba bu yaptigin hareket bi anlik isyan mi,yoksa ic dunyanin yansimasi mi ?? :))

Silentmoon dedi ki...

Bir önceki resimde görebileceğin şekilde, Anıl arkadaşımız zaten aynı hareketi yapmaktaydı...:D sadece benim izbeliğim sonucu olarak madem hatunlar arkada bari onlarıda çekeyim demem sonucu ve kamufle edilirken Anıl'ı kullanmamdan kaynaklanmıştır :D... bu yüzden Anıl arkadaşımızı yapılan bu şuçlamaya yanlış bulmaktayım...:D ama demek değilki bu Anıl'ın o hatunların fotoğrafını istemediği...;)

Fücur dedi ki...

Burası amerika deil yavrum. önce onu bil. ayrıca bu resim çekilirken gayet habersiz ve sarhoş olduğumu sende takdir edersin sevgili arkadaşım. İlkere ve tüm arkadaşlara tam yetki verdim. Her türlü fotoğrafımı nette yayabilirler diye. Bu yüzden beni sanatsal ve deneysel fotoğraflarımla görebilirsin her yerde. Yadırgama boşuna :) kendi fotolarını koy kapışalım laf atacağına ...

Silentmoon dedi ki...

Ellerine sağlık Serkan yaaa... en son koyduğun 2004 resimlerine baktım ve biraz dağıldım....:D ama çok mutlu etti beni aynı zamanda...

Bloodlust dedi ki...

İşte çilgin gençlik budur. Nedense bu resimlere bakinca aklima Cnbc-e deki How I met your Mother geldi.
Ama Barney kim karar veremedim:D