4 Ağustos 2008 Pazartesi

Doğumgünü Kutlaması !!!


Sevgili Atıl kardeşimizin Doğumgününü derleme ekibi adına kutlar; nice mutlu, huzurlu, bol icadlı, güzel müzikli, barış içinde, saygılı, rahat, tasasız, bol besteli, bol gülmeli, bol kazançlı, bol hatunlu (;> yıllar dileriz. . .

5 yorum:

atil dedi ki...

cok tesekkur ederim , cok guzel bir dogum gunu hediyesi oldu. Uzun yillar hepberaber devam etmek dilegiyle. Tesekkurler , sevgiler saygilar.

figment dedi ki...

geç oldu ama, nice mutlu, sağlıklı yıllara Atıl'cım. Happy'nin de dediği gibi bol besteli, bol müzikli günlere.. herşey gönlünce olsun...

Fücur dedi ki...

sevgili Atıl sevgili kardeşim, iyiki doğdun iyiki seni 19 sene önce küçük kara bir oğlan olarak kucağıma almışım... şaka bir yana bu herif we7'a şarkılarını kabul ettirdi ve albüm önyüzü tasarımı istiyorlar adamdan... mecbur ben yapacam Atıl'ın Cities albümünün önyüz tasarımını... e adamda tatile bodruma gidiyor yarın . Yapacaz artık bişiler mecbur. Bu arada Atıl'a doğumgünü hediyesi olarak iPod Touch 32 Gb aldım onuda reklam edeyim :)

Silentmoon dedi ki...

Atıl doğum gününü kutlarım... benimkide biraz geç oldu ama :) Bu arada ipodu gözümüze sokmana gerek yok zaten yeterince soktun :P dart oynarken :)

happy owl ironic dedi ki...

ben görmedim bende istiyorum benimde gözüme sokun (;> albüm tasarımı için tekrar tebrikler. yavaş yavaş başladın şöhret piyasasına girmeye atıl artık ilerde bizim grubun da elinden tutarsın (;>