6 Ağustos 2008 Çarşamba

Çok yaşa Stüdyo FM : 3500. program

Türk radyolarının en uzun soluklu müzik programı Stüdyo FM (Guiness'e de girmiştir ayrıca bu rekorla) Yavuz Aydar ve Şebnem Savaşçı'nın harika sunumuyla 1978den beri TRT radyolarında yayınlanıyor. Ben ise bu harika programı birkaç sene önce keşfettim ve farkettimki Yavuz amcayı tüm rock, caz , blues dinleyen insanlar yakından takip ediyorlar ( babam dahil ). Bir konserde karşılaşıp sohbet etme fırsatımda oldu kendisiyle ve hatta fotoğrafımızda var Atıl ile. Stüdyo FM ile ilgili bir e-posta aldım geçenlerde onu sizler ile paylaşıyorum aşağıda. 6 Ağustos Çarşamba Stüdyo FM'in 3500üncü programı gerçekleştirilecek. Saat 18:00 i gösterdiğinde TRT3 Radyonun başına !

Rock müzik koleksiyoneri Bora Çetin tarafından gelen mail'i paylaşıyorum sizlerle :

Sevgili STUDYO FM Dostları,

Yalnızca Türkiye Radyolarının değil, Dünya Radyolarının'da "En Uzun Soluklu, CANLI Pop Müzik Programı; " STUDYO FM",
6 Ağustos 2008 Çarşamba günü hem 30. yılını hem de 3500. programını kutlayacak.
Bu nedenle; 3 Ağustos Pazar ve 6 Ağustos Çarşamba günü, radyolarınızın başında olmanızı öneririm.
Neden mi ?

3 Ağustos Pazar ( Yarın ), saat 14:05 deki "Rock Efsaneleri" programında; "Yavuz Aydar" ve "Şebnem Savaşçı", Bora Çetin'in konuğu oluyor. Stüdyo FM'in kuruluşundan günümüze kadar olan öyküsünü merak edenler, bu iki usta radyocunun kendi seslerinden dinleyebilirler. ( Ayrıntılı bilgi ; http://www.trt.net.tr/wwwtrt/progdetay.aspx?tanitimid=12202&tur=RD )

veee, tabii ki ÜÇBİNBEŞYÜZüncü program !
6 Ağustos 2008 Çarşamba günü saatler 18:00'i gösterdiğinde; RADYO3'ün başında olmanızı öneririz..
Hem 3500. kez CANLI olarak bu heyecan'ı yaşayabilir, hem de duygu ve düşüncelerinizi, Stüdyo FM'ile ilgili anılarınızı CANLI yayında; "Yavuz Aydar" ve "Şebnem Savaşçı" ile paylaşabilirsiniz.( Ayrıntılı bilgi ;
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/progdetay.aspx?tanitimid=12244&tur=RD )

Türk Radyoculuğu'nun 30 yıldır aralıksız süren gururu STUDYO FM'i ve iki büyük usta radyocumuz; "Yavuz Aydar" ve "Şebnem Savaşçı"yı bir kez daha kutluyor ve 6 Ağustos 2008 Çarşamba, saatler 18:00'i gösterdiğinde radyolarımızın başına geçmek için sabırsızlanıyoruz.

Not; Dünya'da bir benzeri daha olmadığı için Guiness rekorlarına aday gösterilen ve ülkemizin gururu olan bu olayın, Türk medyasından da gereken ilgiyi görmesi için, katkılarınızı esirgemeyiniz.

Çok yaşa Stüdyo FM.

Bora Çetin
www.studyofm.com
www.rockefsaneleri.com

6 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

hakkaten efsane bi abimizmiş, kendisi. takdir ettim benim haberim yok muş böyle bir şahsiyetten onu farkedip kendimden utandım, sonra türküm ya açık aramaya başladım, abimizin gittiği konserlere baktım roger woters biletini göremedim "he he ama biz bu konsere gittik " die boş boş gögürlendim. muhtemelen abim o konserede gitmiştir de ben görememişimdir. (;>

happy owl ironic dedi ki...

bu arada www.rockefsaneleri.com dan bahsediyorum hehe

Fücur dedi ki...

Biraz kaçırmakla beraber yarısından fazlasını dinleme şansı bulduğum 3500üncü program gerçekten güzeldi. The Band'in üç plaklık bir konser albümünü çaldı Yavuz Aydar amcamız. Türkiyenin dört bir yanından telefonlar geldi yayına. Gerçekten bu tarihi radyo programını dinlemek biz rock müzik sevenler için bünyelerimize iyi geldi. 3000. programı da dinlediğimi hatırlıyorum, vakit ne hızlı geçiyor... Stüdyo FM ve RockEfsaneleri programlarını yapan Yavuz Aydar, Şebnem Savaşçı ve Bora Çetin'e teşekkürlerimi iletir DERLEME ekibi adına başarılarının devamını dilerim. Saygılar.

atil dedi ki...

keşke jean luc kulisinde yavuz aydarla çektirdiğimiz fotoyu koysaydın :D

Adsız dedi ki...

stüdyo fm'in jingle müziğinin adını bilen yazabilir mi acaba?

Fücur dedi ki...

Parçanın adı Farandole (l'arlesienne suite no. 2) seslendiren sanatçı ise Bob James. 1975 tarihli Two albümüde.