22 Ocak 2010 Cuma

Doğum Günün Kutlu Olsun Derleme

Derleme adlı blog’umuz bundan tam tamına 3 yıl önce bu gün doğdu. Dile kolay 3 yıl içinde hayatı derledik. Etkilendiğimiz, serzendiğimiz, hoşumuza giden, gitmeyen, filmler, müzikler, kızlar, erkekler aklımaza gelen her şeyden bahsettik.
Kimi zaman yazdığımız yazıları takip ettik acaba yorum var mı? Birileri bir şeyler yazmış mı diye. Kimi zaman gıcık olduk, küstük derlemeye bir süre yazmadık. Ama o hep orda olmaya devam etti ve dile kolay 712 tane yazı bunla 713. yazımız ya da derlememiz.
Bu blogda emeği geçen herkesin ellerine sağlık, emeğe saygı sonuçta.

3 yorum:

Fücur dedi ki...

Sabahtan beri aklımda 22 Ocak tarihinde bir doğumgünü vardı diye. İyiki doğdun DERLEME. Bunun şerefine bende güzel bir haber vereyim. Arda arkadaşımız bu yazıyı yazdığı sıralarda Levent beni aradı ve bir köy karakolunda askerliğinin geri kalan 113 gününe devam edeceğini ve keyfinin yerinde olduğunu söyledi. Ulaşmamız için de bir telefon numarası bıraktı.

O zaman şarkımız Derleme'nin ilk yazısını yazan ve Bitliste vatani görevini yapmakta olan Levent için gelsin sevgili Derleme severler :)
Pink Floyd - Coming Back To Life
http://www.youtube.com/watch?v=nVxnNNGjubg

happy owl ironic dedi ki...

emeği geçen herkeze teşekkürler. iş yoğunluğu nedeniyle yazı atamadığımız dönemler oldu ve olmaya devam ediyor. ancak 3 yıldır aaa delemeye biri yazı atmış diyerek sevinle derlemeyi açıyorum, her yazı geldiğinde, çünkü biliyorum ki hayatı beraber derlediğimiz bu insanlar boş şeyler söylemezler her bir yazının hatta en geyik olanının altında bile bi hayat felsefesi bir bakış bir duruş vardır. Herkeze teşekkürler ve derlemeye nice iyi seneler.

desertrose dedi ki...

nedense en geyik deyince aklıma benim soğuk espiriler olan yazım geldi :) mutlu yıllar derlemeee