25 Ocak 2010 Pazartesi

Elveda Akrepler


Ünlü Alman Hard Rock grubu Scorpions 40 yılın sonunda müzik kariyerlerine son vereceklerini açıkladı.
19 Mart'ta yayınlanacak son albümleri "Sting In The Tail" akabinde 2010 dünya turnesine devam edecek olan grup, sonrasında efsanevi kariyerini noktalamış olacak. Herkesin sevdiği Wind Of Change, Send Me An Angel, Still Loving You gibi balladların yanı sıra Hurricane, You and I, Dust In The Wind gibi parçalara da imza atan grup son olarak 2005 tarihli Humanity : Hour I adlı başarılı albümü yayınlamıştı. Gönüllerimize taht kuran Klaus Meine vokali ve hard rock'a 70lerdeki şeklini veren Schenker kardeşlerin büyüğü Rudolph grubu 40 yılı aşkın ayakta tuttular. Tek tesellimiz 22 Ağustos 2008de İstanbulda grubu canlı dinleyebilmemiz oldu ( hepimiz için değil tabi :)) .
Grup haberi web sitesi üzerinden "Important Message to our Fans" başlığı altında yayınladı. Müzik arenası pabucu hiphop ve rapçilere bırakırken. bir yıldız daha kaydı Rock tarihinden... geçmiş olsun.

3 yorum:

deserthawk dedi ki...

sabahleyin kahvaltı ederken ntv haberlerinde scorpions dağılıyor, haberini gördüm ve cidden ilk aklıma gelen o 22 Ağustos 2008 deki konsere gidemenenin verdiği hüzün sardı beni bir anda, ancak dedim ki bunlar bir daha mutlaka gelirler gider de dinleniriz. Ancak malasef bu teminnimize ulaşamadık. 2010 turnesininden ümitliydim belki son bir kez daha gelirler diye ancak görünen o ki evlerinde yani almanayada vericekler genelde konserlerini pek dünya turnesi olmasa gerek bu. keşke imkan olsaydı da 2008 de gidebilseydim demekle yetinebiliyorum....

Fücur dedi ki...

üzülme dostum 2012de ayrılacaklarmış. Dünya turnesi olacak... belki Türkiyeye gelebilirler.

deserthawk dedi ki...

belkide ayrılmaktan vazgeçerler :P