19 Ocak 2010 Salı

Sharlock Holmes 2009

Sharlock Holmes hikayesi her zaman eğlencelidir benim için. gene filme gittim ve eğlendim. Sinemada izlenirmi izlenmezmi çok birşey söylemeyeceğim, ancak dedim gibi benim için keyifli bir filmdi. oyunculuk adına, Robert Downey Jr. ı taktir ettim. kendisini ironman den hatırlaya bilirsiniz.
Film ince detaylara boğulmuş sharlock holmes romanı havasından birşey kaybetmeden sürükleyici aksion filmi olmayı bvaşarmış bence. sinemada izlemek isteyenlerin unutmaması gereken nokta filmin ilk yarısının kısa olduğu ikinci yarısının daha uzun olduğu (;> film kısa sürücek galiba dedirten arken aradan sonra yok yaw gayet normalmiş filmin süresi dedirten ikinci yarısını izledik.
Film çıkışında yalnış hatırlamıyorsam arkamızdaki kızların, filmin adı holmes muş demeleri ilginç bir detaydı. Gidilir, izlenir, hepinize iyi seğirler.
Detaylı bilgi;
http://amazon.imdb.com/title/tt0988045/

3 yorum:

Farmerfam dedi ki...

holmes değil holmıs diyordu genc arkadaslarımız :D film klasik Sherlock Holmes filmlerinden farklı bir sherlock uzerine geciyordu ki yakın dovus sanatlarında usta, mucit, biraz sorumsuz, biraz dagınık, ancak her zamanki gibi ince detayların yarattıgı farkı gorebilen bir Sherlock olmus. Her zamanki gibi Sherlock un yanından eksik olmayan dostu Dr.Watson rolunde ise Jude Law gelmekte, acıkcası rolune cuk oturmus bence. Sherlock ve Watson bu sefer klasik katillerden farklı fantastik ogelerle bezenmiş bir hikayede karsımıza cıkıyorlar.
Gidicek arkadaslara iyi eglenceler dilerim.

deserthawk dedi ki...

Sharlock Holmes bir önceki yıldan yaptıkları reklamlarla kendini bize çekmişti. yüksek reklam, şişirme bir film olarak düşündüm ilk başlarda ama filmi izlerken gerçekten eğlendiğimi hissettim. en son böyle eğlendiğim zaman karayip korsanlarının ilk filmiydi sanırım. o sebepten bir sonraki filminide sabırsılıkla bekliyorum.

Silentmoon dedi ki...

Üç hafta gelemedik diye bütün filmlere gitmişsiniz yaw... neyse ne yapam bende Koray'ı kapar pazar günü sinemaya giderim...

Koray sana diyom bir yere kaybolma pazar....