28 Haziran 2007 Perşembe

Shark - Baku

Shark bar bakude bulunan ingiliz barlarindan birisi. iceride yemek yiyebileceginiz gidi bilardo masasinda bilardo oynama sansinizda var ayrica hafta sonlari canli muzik yapan blues ve rock`n roll calan bir guruplari da mevcut. canli muzigin olmadigi zamanlarda ise kulaginiza elvis yada u2 gelebilir. uzun lafin kisasi baku deyseniz ve caniniz sikiliyorsa rahatlikla gidile bilecek bir yer. fici efes icme ihtimaliniz bulunan mekanda ikram olarak sosis tabagi patlamis misir vede haslanmis patates kendiliginden geliyor. ancak bu ikramlar sizi yaniltmasin. patlamis misir cok yagli sosisler soguk vede tatsiz haslanmis patateslerse pekte leziz diil (;> ama genede belirli bir alkol seviyesinden sonra pekte fark edecegini sanmam.

4 yorum:

Silvana dedi ki...

Bosver patatesi curuk olsun da muhabbeti guzel olsun.

Patates taze muhabbet curuk olsa daha mi iyi?

Fücur dedi ki...

Abi zaten zayifsin zaten berbat saçların var, sakın türküm deme orda :) Sen ye iç eğlen gez zaten Efesi bulmuşun daha ne di mi. Boşver patatesi mısırı. Bu arada resimlere bakılırsa biraz ananemin evin salonunu andırıyor bu bar :)

happy owl ironic dedi ki...

simdi resimler sizi yaniltmasin. usengec arastirmaci gazeteci oldugum icin oturdugum yerden kalkipta butun mekani fotograflayamadim ama sahneye vede bara yakin bir masada oturdugum icin pekte gerek kalmadi kalkmama. resimlerde gorunmeyen bir bilardo masalik bolum birde zodiac in barindan biraz daha buyuk yaklasik 2 katiydi sanirim bir bar ve onunde bos alan var.

Adsız dedi ki...

Umarım söz konusu bar hala faaldir, geçen sene hep Hard Rock Bar'a giderdim, orası kapanmış, alternatif arıyorum şimdiden klasik Bakü ziyaretim öncesinde.