27 Kasım 2007 Salı

Starkers In Tokyo [Live]


Whitesnake’in 1997 yılında Tokyo’da verdiği unplugged konserdir. Coverdale Japon seyircilere bir ara kızması dikkat çeker “neden bağırmıyosunuz? Rock yapıyoruz burda” diye. Ama etkilemez onlar alışkışlamaya devam ederler, sadece. Zaten özel bir konserdir japonyada ki emi çalışanları için yapılmıştır. Soldier of Fortune farklı bir tad vermiş bu albümde, yazıyı yazmadan önce happy_owl’a gönderdim ama bir yorumda bulunmadı. Sailing ships, too many tears parçada ilk dikkat çekenler tabi hit parçaları dışında, şarkılar orjinal albüm hallerinden çok farklı bir tad vermiş. Gitar ve Coverdale’in seslerinin birleştiği eşsiz bir albüm. Dinlemeyenlere duyrulur. Şiddet ilen tavsiye edilir.

1- sailing ships
2- too many tears
3- the deeper the love
4- love aint no stranger
5- cant go on
6- give me all your love
7- dont fade away
8- is this love
9- here i go again
10- soldier of fortune

9 yorum:

Silentmoon dedi ki...

ironic yorumu için 2 shut apsent yapması gerekiyor :)
Müthiş bir konser bence tabii her zaman eksikler olabilir :D

deserthawk dedi ki...

2 shut apsent yapınca muhtemelen gene yorum yapamaz adam yeşil peri konuşmaya başlayabilir çnk üüüüüüü
uuuuuu... :D

Silentmoon dedi ki...

valla cumartesi akşamı konuşuyordu bide üstüne jack shut yapmış :D sadece kelime telafuz problemi vardı :D

Farmerfam dedi ki...

Ekledim indiriyorum DVD sini bakalım ne laf ediyormus Caponlara. Serkan oyle garip yeşil seyler içicegine gelsin burda bizim sarı kopuklulerden içsin. Adamı bozar yeşil garip şekerli içkiler :P ki bozmus bile baksanıza hemen telafuz problemi olusmus zavallıcıgın.

figment dedi ki...

şiddetle tavsiye ederim ben de. güzel ve coverdale in sesinin ne kadar güçlü olduğunu gösteren bir konser. caponları fotoğraf makinesiyla salona almamaları iyi olmuş derim ben. :))) thank you for your hospitality and 20 years support.

bi de bi Allahın kulu şu DVD'yi seedlese de indirebilsek :))

Farmerfam dedi ki...

Sevgili Levent arkadasımın uyarması uzerine farkettim ki bizim DVD hayelleri suya dusmeyi bırakın balık olmus ucmus gitmiş you mu bir delikanlı su dvd yi seed leyecek %48 de kaldık.

deserthawk dedi ki...

tabi "thank you for your hospitality this evening" i de unutmamak lazım soldier of fortune u söylerkene araya reklam alır gibi.

happy owl ironic dedi ki...

soldier of fortune i deserthawk sayesinde dinleme firsati buldum. ilk dinledigimde haras listeye bu versyonunun da girmesi gerektigini dusundum ve cok hosuma gitti. ozellikle vokalin arada aldigi icli nefesler hayattan bezmis bir hava vermis sarkiya. tam artik eski versyonunu hic dinlemiyecegimi yenisinin cok daha guzel oldugunu dusunuyordum ki eski vers yonunu dinliim de karsilastiriim dedim.ve sarki super geldi kulagima yok yok eski hali daha guzel diordum ki yeniden bu yeni versyonu dinledim veeee son kararim ikiside ayri guzel. albumdeki dier saarkilari dinlemek icin sabirsizlaniyorum ayrica buradan bana atilan taslara gelince sag elimin alcisi dun acildi ve hala kullanamiyorum. buradaki dok. larin ben ta a.q. sonuc olarak telafuz hatalarinin sol elle yazmaya calistigimdan kaynaklandigini bilmelisiniz. sevgiler saygilar.

Fücur dedi ki...

Vandenberg de en az Coverdale kadar güzel bir performans sergilemiştir kanımca. 2006 da gittiğim Whitesnake konserinde The Deeper The Love çalmadıkları için kendimi çok kötü hissetmiştim. Neyseki bu albümdeki versiyonu yeterince muhteşemde onunla avunuyorum :) Ama Coverdale tekrar Türkiyeye ayak basarsa ümüğünü sıkıp söyletmeyi düşünüyorum o şarkıyı !