23 Ocak 2008 Çarşamba

DERLEME'nin ruhuna, kültürüne, yapısına ve ahlakına uygun zırvalar

Yokluğum süresince bissürü hadise oldu şüphesiz... bir de konsept derlemede biraz değişmiş gibi geldi bana bazı yazıları okuduktan sonra. Güzel olmuş, canlı olmuş ve insanların haberi olmuş.

Şimdi müzik dersek Emre Aydın insanının albümünü dinlemiştim gitmeden o güzeldi biraz eski kalsada, sonra Şebnem konser dvdsi çıkarmış o güzel, sonra Joshua Tree'nin 20.yıl özel basım bi nanesi çıkmış gidip alınası, sonra Alanis Morisette'nin Police cover'ı King of Pain'i unplaggıd söylemesi süper onu keşfetmiştim, Radiohead'in In Rainbows'u fena değil her ne kadar Nirvanamsı kırıntılar serpilsede, Ike turner İstanbula gelmiş ben yokken sonrada iki ay sonra ölmüş.

How i met your mother dizisi üçüncü sezonun 11. bölümüne gelmiş ve hala komik hala güzel izleyin bi ara. Hatırla sevgili dizisi yürümüş gitmiş siyasi olmuş, tarih belgeseli olmuş, Beren güzelliğinden hiçbişi kaybetmese de konu artık ondan uzaklaşmış. Avrupa yakası izlerdim eskiden de onu hiç izlemedim valla altı yedi aydır. Sonra Las vegas dandik olmuş artık diyolar. Son olarak da Atıl yeni diziler bulmuş kimsenin izlemediği, onları izleyip anlatırım artık.

Şimdi başka ne konu kaldı. Haa çevreden arkadaşlar nişanlanmış evlenmiş falan duyduğum kadarıyla. Banal şeyler bunlar tabi, bana böyle konularla gelmeyin, ha çocuk konusu olur eyvallah her türlü kızına oğlanına varım. Evleniyosanızda hemen çocuk yapın (Açıklama : Çocuk yapmak için evlenin yani diyorum) . Evet başka ? Ahmet yıllardır Pink Floyd dinliyormuş, artık onula da atışır konuşuruz, hatta biriniz buraya davet etsin bende yok adamın bişiyi.

Bir de şiir yazılıyormuş sanırım buralara. Gençler benden talep etmesede illaki yazmam lazım. Doldum çünkü...

Oysa ben seni kötü sesine ve ucube makyajına rağmen sevmiştim
Kaldırıma oturup kustuğumda
Ölmeden eve gelip gelmediğimi merak ediyordun belkide sadece
Kıskançlık krizleri şişmanlatır derler ya
Sensiz her anımda hüzün çiğniyordum şuursuz
Kimlerle nereye gittin ... eğlendin mi ?
Ben yeşil kabus içinde kahrediyordum o sırada
Beni sevme artık ya da merak etme
Kategorisiz adamımya hep hayatında
Ondan sevme beni
Bitirdim ya sabrını duygunu
Duygusuzluğunla an beni yeni hayatında
Sil yüzünden o makyajı ve beni hatırla imkansız aşkım
ve bir şarkı söyle içinde Anıl derken detone olduğun
Ağlamaklı "unuttum onu" de ve bu şiir bitsin
Yırt at kağıdı sakince.

Bitti... nokta... period... yeaaaa !
Biraz kötü oldu gerçi ama daha iyisini yazdıydım, bu doğaç oldu. Yazarız bi ara bağlantımız izin verirse.

4 yorum:

Silentmoon dedi ki...

Bağlantı derken, kafadakimi yoksa internet hattındaki mi ? :D

deserthawk dedi ki...

muhtemelen kafasındaki bağlantıdır baksana adam doğaç moğaç şiir yazıyor ee haliyle aslında adam kitap bile çıkardı. kocatepenin orda dağıtabilir yakında "şiir severmisiniz?", "almazmısınız kitabımımı", "abi ne verirsen abi"
şaka bir yana en sonunda google seninde bağlanmana izin verdiği için teşekkür ederiz...

Fücur dedi ki...

hooop bilader... kitap olayı yasadışı bişeydi. bahsetmezsek lütfen basın önünde memnun olurum. askerde de yazdıydım bişiler ama kafamdaki bağlantı pek sağlam değil aynı internet gibi... neyse madem istiyosunuz yazarım ben daha... Asenayla olan loglara bakıym bi oraya doğaç çılgınca bişiler tırtırladıydım geçen gün.

happy owl ironic dedi ki...

adam doğaçlama tırtırlıyor ya işte yetenek budur abi bu arada eline sağlık demek istiyorum yazı güzel son altı ayınm özetleri güzel atılada söle izlediği dizileri kesin bizden birileride izliyordur. sevgiler şarkılar (;>