25 Ocak 2008 Cuma

Hey Taksi

Serzenmek istiyorum. Tamam bu ara biraz sakinim veya işte arabada giderken güzel müzik dinlememden dolayı etrafa küfür etmeden araba kullanabilme yetisini biraz kazandım diyebilirim. Ama bu taksilerin veya başka araçların önüme atlamasına gerekçe değil ki neden böyle yapıyosunuz.
  • Toplanıp hadi desertın asabını bozalım toplantısı mı yaptınız?
  • Güzel müzik dinleyenlere karşı bir kastınız mı var?
  • Asap bozma günümü seçiyorsunuz sen pzt.si, sen Salı falan haftanın nadide 7 gününü aranızda paylaşıldığı bir grup mu var?
  • Iyi araba kullananlar bu gruptan haberi yok mu?(Biraz övmek lazım kendimizi)
  • Ve bu taksiler bu asap bozma konusunda neden 1 numaraya oturuyolar.
  • Neden illa şerit ihlali yapıp önüme atlıyosunuz.? Yol vermeyince neden gıcık oluyosun?
  • Neden trafikte tek zekinin siz olduğunuzu zannediyorsunuz?

2 yorum:

Farmerfam dedi ki...

Genel özelliği saygısızlıklarıdır bu taksici denen yaratıkların.
Bırakın yeşili sarı yanmadan kornalar sellektörlere başlarlar arkanızdalarsa ama siz onların arkasındaysanız hele bi de müşterileri yoksa süzülürler resmen, yolun ortasından giderler, her an sağa kırmaya meyillidirler, sollarına genelde bakmazlar, kafaları genelde sag capraza dönüktür hem önüme bakayım hemde müşteri göreyim hesabıyla, değişik bir ırktır kendileri. Kavga edicek olursanız it sürüsü gibi çoğalırlar. falan filan daha söylenicek çok söz var ama bu kadar yeter. Birbirlerine bile saygısızlar bunlar bana yada desert a özel değil.

happy owl ironic dedi ki...

aslında farmerfam e yada deserta özel bi durum da söz konusu olabilir belki çünkü eskiden bir dönem farmerfam in arabasına her bindiğimde sadece taxi ler değil normal arabalarda belirli zamanlarda farmerfam in önüne fırlama günü falan ilan ederlerdi. hala öle mi bilmiyorum ama son gelişimde pekte öle abart bi durumla karşılaşmadık. dier yandan artık deserthawk a geçmiş gibi duruyor bu sıra gerçekten sinir bozucu bi durum. taxi cilere gelince biraz daha anlayışlı olmak lazım die düşünüyorum olaya şöle bakın. siz gün içinde bir yerden bir yere gitmek için araba kullanıyorsunuz.ve bu süreyi kısaltmak için hertürlü kestirmeyi hesaplıyorsunuz. ama adamlar bütün gün hatta bazen bütün gece arabadalar. yani saat 7 de siz araba kullanırken önünüze taksici çıktığında bu adam sabah trafiğini öle trafiğini iş dönüş trafiğini görmüş. trafik polisleriyle kavga etmiş. en az günde 5 kaza atlatmış bir adamdır bence olaya böle bakıcak olursanız. biraz daha anlayış beraberinde gelir die düşünüyorum, saygılar sevgiler.