11 Ocak 2008 Cuma

Mark Knopfler Türkiye'de!!!!!


Arkadaşlar size fücurluk yapıyorum ve bir konser haberi veriyorum. Mark Knopfler Türkiye’de konser vericek. 13 Haziran’da Kuruçeşme Arena’da, wow demek istiyorum. Sultans of swing, Brother in Arms, Money for Nothing ohoooo sayamadığım bir sürü parça Local Hero Istanbulda kaçmaması lazım derim dikkat!!!!

USTA MÜZİSYEN MARK KNOPFLER TEK KONSER İÇİN İSTANBUL'DA !!!

Swing ve blues müziğin en önemli temsilcilerinden biri olan usta gitarist ve vokalist Mark Knopfler tek gecelik performans için İstanbul'da! Gerek grubu ile yaptığı çalışmalar, gerek film müzikleri, gerekse 1996 yılında başladığı solo kariyerinde büyük başarılara imza atan, milyonlarca albüm satışına ve onlarca unutulmaz şarkıya sahip olan Mark Knopfler, 13 Haziran 2008 tarihinde Kuruçeşme Arena'da sahne alacak.

Bilet Fiyatları: 85.00 Ytl.

Biletler, Biletix

4 yorum:

Farmerfam dedi ki...

kendisine başarılar diliyorum.Ve konseri izleyen insanlardan ön sıralarda göreceğimden emin olduğum arkadaşlarım Deserthawk ve Fücur ada ayrı ayrı başarılar diliyorum kandırabilirseniz Silentmoon da gelir belki :D Sultans of Swing in 100 yıl süreceğine ve benim ömrümün yetmeyeceğine inandığım için ben yokum diyorum başka da birşey demiyorum.

Silentmoon dedi ki...

Ben fiyatı gördüm ve kandırılma şansımın dibe indiğini farkettim gidecek arkadaşlara bendende başarı dileklerimi iletirim....

atil dedi ki...

gerçekten de bilet fiyatları çıldırmış...

Fücur dedi ki...

kesin ordayım....

o kadar
bitti.
nokta.
period.
end of conversation :)