11 Ocak 2008 Cuma

Medal Of Honor - Airborne

Medal of Honor - Airborne serinin yeni oyunudur. Grafikleri güzel oyunun işleyişi ve oynanabilirliği çok rahat çok kullanışlı bu sebepten oyun kolay diyebiliriz. Ancak oyunda baş kahraman olmanızdan dolayı her an headshot’a maruz kalabilirsiniz. Klasik ekip çalışması gibi görünen tek kişilik kahraman oyunu aynı zamanda travis şunu patlat travis adamı öldür falan deyip duruyorlar. Hatta adamlar 500 metreden taramalıyla sizi öldürebilirler, hiç şaşırmayın adamlar yetenekli. Oyunun save olayını biraz değiştirmişler, auto save koymuşlar check pointlerde save ediyor oyunu. Tekrar başladığınızda da o noktadan başlatıyor ancak şöyle bir güzelliği var; yaptığınız görevleri yapılmış sayıyor ve kaldığınız yerden devam ediyor, tabi gene belli bir sayıda adam öldürüyorsunuz istediğiniz noktaya ulaşmak için. Bir başka değişiklik ise silahlarda, 3 level koymuşlar her levelda silahınıza bağzı eklentiler geliyor(Her silahta farklı eklentiler var.); susturucu, dürbün, şarjör kapasitesi, hızlı reload gibi.

Hikayesi ise Amerikalı havadan atılan askerlerdensiniz(Airborne adıda burdan geliyor). İşte böle bazı karargahları işgal edip gerekli görevleri yerine getirmeniz gerekiyor. Çok uzun bir oyun olmadığından, çok sıkılmaya fırsat bulamadan oyun bitiyor. Ben mesela son bölüme geldim bir oturuşta bitcek oyun ki çok oynadığım söylenemez en fazla 6 saat. Eski 18-19 saatlik oyunlarını özledik desem yeridir. Yeni oyunların sıkıntısı da bu 6 gb lık oyunlar kısacık oluyor nedense.

2 yorum:

Farmerfam dedi ki...

Oyunun yalnızca başlarını oynamam nedeniyle çok itinalı bir yorum yapamayacağım fakat o oynadığım süre bile yetti ne zamandır bu kadar zevk alarak oynamamıştım dediğim anlar bile oldu denebilir taaa ki COD4 çıktı mertlik bozuldu ... :D

deserthawk dedi ki...

@#$!@?*(&% anladınız siz onu :D