10 Ocak 2009 Cumartesi

Filmleriyle 2009

2009 da bizi ne gibi devam filmleri bekliyor merak ediyorsanız işte başlıyoruz,
Terminator Salvation , 22 mayıs tarihinde piyasaya sürülecek film "the end begins" sloganıyla karşımıza çıkacak.











Ice Age 3 , Pixar filmleri dışında piyasada en çok pay sahibi olan aimasyon film serisinin 3.sü 1 temmuzda izleyici karşısında olacak











X-men Origins , x-men serisinin bir anlamda devamı olan filmde wolverine karakterinin doğumundan mutant olmasına kadar neler yaşadığını anlatan bir film olması bekleniyor.









Star Trek , dünyada en çok hayranı olan bilim-kurgu serisinin yeni filmi 8 mayısta görücüye çıkıyor.











Angels & Demons , Dan Brown'ın ünlü romanından uyarlanan film meşhur Da Vinci Code'un devam filmi niteliğindeolması bekleniyor.








Street Fihgter : The legend of Chun Li

Transformers : Revenge of the Fallen
Sherlock Holmes , yönetmenliğini Guy Ritchie'nin yaptığı filmde Iron Man'den tanıdığımız Robert Downey Jr Sherlock Holmes 'ü oynayacak.
Rambo 5 , evet rambo 5 inde listemizde adeta bir bomba etkisi yarattığının farkındayım yazan ve yöneten ve oynayan yine stallone. Daha öldürcek vietnamlı kaldımı ki 5. filmi çekmiş bilemiyoruz.
Evet, 2009 devam filmlerinin yanı sıra 2010 ve ileriki tarihlere programlanmış diğer filmler ise şöyle,
Iron Man 2 (2010)
TR2N (2010) , ünlü 1984 bilim kurgu filmi TRON'un aynı kadroyla çekilmiş devam filmi
Halo (2012) , microsoft'un ünlü oyunu 2012'de master chief'i ekranlarımıza getirmeye hazırlanıyor.
Benim unuttuğum eklenmesi gereken önemli filmleri bekliyorum.
Herkesin 2009'da sevdikleriyle mutlu bir yıl geçirmesini dilerim,

3 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

Ice Age 3 ün fındık delisi yaratığının animasyonunun kısa halini izleme fırsatı buldum gene eğlenceli olacak gibi (;>
Angels & Demons için pek yorum yapamayacam. Önce kitabını okuduğum hikayelerin filmlerine gidince hayal kırıklığına uğruyorum, davinci code ta olduğu gibi umarım bu sefer daha heycanlı hareketli bir film bizi bekler.
Sherlock Holmes, u guy Ritchie nin yöneticek olması ben de bir heycan yarattı, bakalım madonna bu dahi yönetmenden neler götürmüş? eski çalışmalarındaki hareketi birbiri içine kurulmuş adeta arapsaçı gibi örülmüş senaryoları ustalıkla kamera karşısında sergileyişinden geriye neler kalmış göreceğiz.
Buradaki devam filmlerinin dışında başka bir filmden bahsetmek istiyorum 2009 mart ayında gösterime girmesi beklenen Watchman die bir film var fragmanını izledim ilginç bir bilimkurgu, efectler hoşuma gitti o filmide heycanla bekliyorum. yazı için teşekkürler Atıl.

Silentmoon dedi ki...

Ben bir bilim kurgu sever olarak Star Trek filmini görünce sevindim. Bütün Star Trek filmlerini izlesemde sinemada izleme fırsatı bulamamıştım. Bu sefer sinemada izlemek istiyorum.:)
Transformer filmide ilgimi çekti ilk film kadar kalite olursa hatta bir basamak daha yükselirse kalitesi çok iyi bir film olacağı inancındayım.
X-Men ve Ice Age kalitesini düşürmesin yeter bence :)
Sherlock Holmes konusunda Serkan arkadaşıma katılıyorum ayrıca da The League Of Extraordinary Gentlemens filminde ki tarihsel ortam oluşturulabilinirse çok güzel olucağına inanmaktayım.

Farmerfam dedi ki...

evet atılcım guzel bir başlık açmışsın, tabiki sevimli buzul çağı sincabımızı büyük küçük özellikle büyük hepimiz merakla bekliyoruz, ama 2008 gibi bu yıl da çizgi roman uyarlamalarının bir yılı olacak gibi duruyor.
"X-Men origins" Wolverine in bilinmeyen daha dogrusu kendisinin hatırlayamadığı "Weapon X" projesini aydınlatıcak gibi gözüküyor,
"Watchmen" yine dunyayı kurtarmaya karar vermiş bir grup super kahraman çizgiromanıydı :D
Ironman 2 de ilki kadar eğlenceli olacak gibi gözükse de,
Ben Heyecanla "Avangers The Movie" yi beklemekteyim. Hulk filminin sonunu hatırlayanlar bilir bizim demiradam Tony Stark Hulk u durdurucak bir ekibi olduğunu söylemekteydi.İşte bu ekibin ismi "The Avangers" ve Hulk un peşindeler. Heyecanlı değil mi?