19 Ocak 2009 Pazartesi

The Unborn - 2009

Yılın ilk filmlerinden bu sebepten çokta yüklenmemek lazım ama nedir bu ya. Imdb’ye göre 5.0 derecesinde bir korku filmi, ama benden en fazla 2.0 alabilir. Oda bazı sahnelerde eğlendirdiği içindir. Ben çok sıkıldım bir film izleyeyim de kendime geleyim diyorsanız sıkıntınızdan biraz uzaklaşmanızı sağlayabilir. Ama mümkünse izlemeyin derim gerek yok.

Filmin konusu ise ölü bir ruhun tekrardan canlılar dünyasına gelmek için yaptığı hırsı anlatıyor (böyle filmlerde anlamadığım nokta neden illa canlılar dünyasına girmek isterler sana ne arkadaş belki bura daha kötü).

En komik sahnelerinden biri; filmin başında genç kızımız, filmin kurbanı rolündeki Adette Yustman çocuk bakıcılığı yapmaktadır. Evdeki çocuk garip davranmaya başlayınca gider neyin var der. Çocuk sallamaz bunu, lakin bu ölü ruh tarafından kontrol edilmektedir. Yeterince yaklaşınca çocuk döner ve elindeki aynayı kıza geçirir. Ben orda istemsiz olarak bir gülme tuttu çünkü müthiş komik bir sahneydi. Aklıma geldikçe gülüyorum. Sırf o sahne için izlenir aslında film 10 dk. kadar.

http://www.youtube.com/watch?v=sc3Cba0qOco&feature=related adresinden görebilirsiniz tabi youtube izleyebiliyorsanız bu ülkede.


3 yorum:

Silentmoon dedi ki...

Ayna sahnesi gözümün önüne geldide(Youtube olmayınca...) suratıma bir gülümseme yayıldı...:)

Düzgün film yok gibi zaten bu sıralar ama merakımdan Vali filmene gitmek istiyorum, o yüzden gitmeyi düşünenler varsa eşlik edebilirim...

Adsız dedi ki...

off hayatımda gördüğüm en dandik filmdi :) ne görüntü vardı ne de ses. Fragmana kandım, afişe kandım, ve adına ... Bu filme zorla götürdüğüm kişiden özür diliyorum ve sevmediğim herkese tavsiye etmeyi düşünüyorum hehe :)

happy owl ironic dedi ki...

afişini gördüğümde hmm güzelmiş dedim ama o kadar ne gitmeyi nede izlemeyi düşünüyorum. Uzun süredir bencede iyi film gelmiyor atılın attığı yazıdaki filmleri beklemeye devam gibi görünüyor şimdilik (;>